header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlDet er ikke lenger en nyhet at kirker brenner i muslimske land. De er hatobjekter for mennesker som er indoktrinert til å reagere med vold og brann på mennesker og ting de misliker – de er som pyromaner, brenner alt, fra flagg og bilder til mennesker og bygninger. For muslimene er kirkene våre en hedensk styggedom, de utfordret en gang muhammedanismen, og de inneholder bilder av mennesker, en gudsbespottelse ifølge deres sinnsforvirrede “religion”. Dessuten innebærer de en potensiell trussel mot muslimenes kamp for verdensherredømme, i tilfelle Kirkens menn skulle komme på den tanken at de plikter å ta kampen opp for det Kirken opprinnelig sto for.

På bakgrunn av det vi registrerer i de land der muslimene hersker, og en lang rekke kirkeskjendinger i de land der de har sluppet inn, er det grunn til å overveie om brannene i norske kirker er påsatt. Ikke fordi presteskapet vårt provoserer muslimene, Gud forbyde, men rett og slett fordi kirkebygningene anses som en utfordring. De kan også anses som passende objekter for å la de mest aktivistiske, mest nidkjære få avreagere, mens de forbereder seg på sin djihad.

Uansett, det er tankevekkende, og urovekkende, når en kirke som har stått i 260 år, den meste tiden oppvarmet og opplyst med åpen ild, nå med elektrisitet og antagelig automatiske varslings- og slukningssystemer går opp i flammer.

Her er i Norge blitt vanlig med kameraovervåking av hus og heim, av forretnings- og offentlige bygg. Dersom det er grunn til å tro at kirkene er særlig utsatte i den pågående ideologiske kampen om Europa, og om Norge, bør det opprettes et effektivt kringvern rundt kirkene våre, selv om Kirkens tjenere, og særlig dens ledere, så langt har sviktet sine kall.

Kirken 200411

Sendt 20.4.11 til:
“Alle” norske aviser. Politikerne på Stortinget. Biskopene. Norske patrioter/nasjonalister.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1431 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015