header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsSkal vi le eller gråte? En veit snart ikke om en lenger kan ta tinga alvorlig  i dette landet!  For nå ser jeg at advokat John Christian Elden går ut på Dagsrevyen og forteller oss tilhørere at denne yrkeskriminelle Arfan Bhatti krever millionerstatning av den norske stat. Og selvfølgelig, freidig og frekk som denne advokaten er og alltid har vært, så mener han at denne regninga skal skattebetalerne ta! Og så forteller han oss videre, med store alvorlige øyner, at det er på det rene at denne Arfan Bhattis liv framover er ødelagt for alltid! Nei, han får ikke arbeid, og nå er han stigmatisert, og er blitt kalt for terrorist. Ja tenk det, denne advokaten forteller oss enda mer, at her er en mann som er uskyldig i det meste! Ja som aldri har hatt noe med terrorisme å gjøre! Og nå er det på tide at det ryddes opp økonomisk, og det nokså kvikt.  For her har han levd av kriminalitet hele sitt liv, uten å måtte betale inn over halve utbytte i skatter og avgifter til Den norske stat. Sannelig sier jeg bare, det er ikke vanskelig å se hvorfor Norge er blitt som en magnet på kriminelle! Og hvor de gjør alt de kan for å få seg en permanent oppholdstillatelse!

Det skulle være meget interessant og fått vite hvilke jobber denne Bhatti har søkt om, og videre fått avslag på? Hvilke kompetanse/utdannelse har denne mannen som startet sin kriminelle løpebane som 13-åring? Og som senere ved hjelp av disse toppadvokatene, som har studert dette faget, der en lærer å snu løgn til sannhet, og hvor de har klart og hjulpet denne fyren til å sno seg gjennom et korrupt rettssystem i år etter år. Ja sannelig, fått denne mannen ut på gata igjen! For som vi vet, hadde alle kjeltringene vært der de skulle være, da hadde disse sleipe advokatene vært fri for jobb!

Og nå står denne advokat Elden der og snakker tull, og sier at denne fyren ikke får jobb! Å jo, det finnes jobber i haugevis, også for slike som Bhatti, men selvfølgelig, enkelte jobber ligger under hans verdighet må vite. Sannheten er vel heller den at kriminelle er lite villige til å ta ærlige jobber! Der de også mener at det er lite verdig å måtte betale skatt, som også er imot deres religion og kultur, og som i andre rekke bidrar til Norges okkupasjon/krigføring i muslimske land som Afghanistan og Libya. Men det som kan være positivt med enda en rettssak, det er at en slik rettssak vil fyre opp under enda mer innvandringsskepsis, og forhåpentligvis få enkelte politikere til å våkne fra sin tornerosesøvn, eller bli stemt ut av Stortinget om to år.

Til slutt må jeg bare få komme med et lite hjertesukk, og det er om det finnes, eller ikke finnes grenser for hva advokater sier seg villige til å forsvare? Og, hvem betaler for denne superadvokaten med sitt skyhøye salær? I årenes løp har jeg blitt mer og mer frustrert og lei av at yrkeskriminelle som skal sko seg på skattebetalernes regning. Disse bandittene har selv gjort sine bevisste valg, og da bør de sjøl ta ansvaret for sin elendighet! Jeg ser dette som et angrep på vårt demokrati, når hardbarka kriminelle og terrorister - som bare vil oss alle vondt, skal ha fri rettshjelp, og det skyhøyt over vanlige grenser. Mens lovlydige folk selv må betale sine advokater. Dette er IKKE bra, og burde ikke vært slik!

Og hvordan denne kriminelle Bhatti, som tydeligvis aldri har vært i ærlig arbeid, kan finansiere høyt gasjerte forsvarsadvokater, det er en hån mot oss alle. Min forakt for såkalte forsvarsadvokater som forsyner seg grådig av norske skattebetaleres penger, den har alltid vært på kokepunktet. Nei, det hjelper lite å bli sint, for det ser jo ut som vi her i Norge får flere og flere av disse parasittene av noen advokater som tar høyt gasjerte jobber, der de sloss for ”rettighetene” til flere og flere kriminelle, og på vår regning! Ei tragisk utvikling i et land som trolig har sett sine beste dager!

Erstatning 220411

Sendt 22.4.11 til:
“Alle” norske aviser. Politikerne på Stortinget. Biskopene. Norske patrioter/nasjonalister.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 78 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015