header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlPolitikerne og mediemenneskene er rystet over valget i Finland. Tenk at et parti som er skeptisk til innvandringen får 19 % oppslutning. Det virkelig forbløffende er at ikke langt flere fylket seg bak “Sannfinnene”, så mye mer som partiet vegrer seg for å betale for grekeres og portugiseres liv over evne.

Vi nordmenn bør se til Finland, og følge finnenes eksempel. De har alltid måttet slåss for landet sitt, i 1939/40 og i “Fortsettelseskrigen” slåss de slik vi burde slåss i 1940, og tross skuffelsen de måtte føle over vårt og Vestens svik, og uansett påtvungen “Vennskapspakt” med Sovjet, var vi aldri i tvil om hvor finnene hadde stått, om den kalde krigen var blitt glovarm.

Historien har lært finnene at frihet kan ha en pris, og folket har vært villig til å betale. Krigskirkegårdene er talende bevis på det,

Jeg fikk en gang under den kalde krigen anledning til å spørre den finske forsvarsattasjéen om årsaken til at det finske forsvaret kunne mobilisere så mange flere soldater enn oss, i forhold til folketallet. Var kanskje kravene til stridsdyktighet mer lemfeldige? Svaret unngikk å trekke uheldige sammenligninger. Det kunne vært fristende å si at finnene har måttet vinne friheten selv, de har ikke fått den som resultat av andres innsats. Men han svarte bare at motivasjonen og forsvarsviljen var sterk i Finland, og at enhver ekte finne gikk med mobiliseringskortet sitt i “plånboken”.

Dette var i en tid da kvinner og menn som i dag sitter i regjeringen hos oss gikk rundt og skrek “Heller rød enn død” og “NATO ut av Norge”. I dag har de samme menneskene andre slagord, som “Ja til et fargerikt fellesskap” og “En fremmed er en venn du ikke kjenner” og lignende svada.

Det har vært forsøkt å vekke motstanden mot invasjon og den mer snikende infiltrasjonen, men hos oss har det store flertallet gang etter gang stemt på de samme falske profetene. Skal tro om tiden snart er moden for en omveltning, med et parti for “Sanne Nordmenn” så lenge landet ennå er vårt?

Sannfinnene 230411

Sendt 23.4.11 til:
“Alle” norske aviser. Politiske parti. Politikerne på Stortinget. Norske patrioter/nasjonalister.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 921 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015