header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Amund Garfors er leder for Demokratene-  og FMIs kontaktperson i Nordland.

garforsVi står nå framfor en ny vår og sommer. Og det vil mange få merke! Særlig folk på Østlandet, vil smertelig få erfare at landet ligger nå åpent for rov og ran. Den økende kriminaliteten blir en større utfordring og et stadig verre problem i dette landet.  Nå oppfordrer politiet ikke bare i Norge, men over hele Norden, myndighetene til å gjennomføre grensekontroll mellom land i Schengen-området. Særlig er det de baltiske land som er det største problemet, og som gjør at politiet i hele Skandinavia vil tilbake til den tiden en måtte vise passet sitt, for å krysse landegrensene.

Når vi nå også vet at 80 % av den organiserte kriminaliteten som begås her i Norden, stammer fra folk som kommer fra de baltiske land, da er det på høy tid at våre politikere begynner å lytte til politifolk og tollere, og dem som kommer i nærkontakt med dette problemet. For dette er en uholdbar situasjon som vi aldeles ikke lenger kan godta, eller leve med! Nå har også leder i Politiets Fellesforbund, og nestleder i Nordisk Politiforbund, Arne Johannessen, sendt et brev til justisminister Knut Storberget (Ap) – hvor han oppfordrer Storberget til å ta dette meget store problemet på alvor, og gå i spissen for å stenge grensene!

For dersom ikke de baltiske lands ledere gjør noe i sine land, for å få bukt med den økende kriminaliteten, og som særlig rammer de nordiske land, da MÅ dette Schengen-samarbeidet, og ikke minst, hvor de ytre grenser skal gå, bli tatt opp til grundig overveielse og sies opp! Det er heller ingen tvil om at de fleste som kommer som ”turister” fra Baltikum, de kommer til Norden bare for å begå kriminalitet. Og dette blir et stadig økende problem for hvert eneste år som går!

Dessverre mener Storberget, som er den ansvarlige for denne utviklingen, at Schengen-avtalen IKKE kan endres. Derimot roser han politiet for deres utspill. Skal vi le eller gråte av denne klovnen? Og for meg ser det ut som molbolandet Norge styres i senk av en rettroende, verdinøytral, sosialdemokratisk snillisme og naivitet. For sosialistene, de mener visst at alle mennesker som kommer rekende hit, er gode på bunnen. Og da er ingen grunn til engstelse for oss som betaler for gildet! Ja selv om disse bandittene som aldri har hørt om De 10 bud, som aldri har hørt om moral og etikk, der de setter kursen vestover, mot Norge og Sverige, dårers hjemland, og der vi ikke skal mistenke dem for noe som helst. For det er opplest i Brussel, at alle som krysser våre grenser, har jo bare gode motiver, ifølge Storberget.

Mens vi som advarer mot dette, og som bare gjentar det som politiet påpeker, vi har fobier og hindrer utviklingen for ”fellesskapets potensielle gleder” i landet.  Og slikt må jo ikke få grobunn må vite! For nå brennes biler, folk trues, jenter voldtas, eldre ranes, tyver stjeler, bander herjer, kniver stikker, mager kuttes, skudd avfyres, og folk dør! Men likevel, Storberget sier at alt er under kontroll. Bare fei alt under teppet! Og for all del - ikke snakk eller skriv om dette! Da kan det jo bare eskalere. Nei, la ”utviklingen” og eksperimentet gå sin gang! Bare la kriminaliteten blomstre! For vi er jo alle så snille, i en snill verden.

Bare disse ”forferdelige” menneskene som prøver å rope et varsku kunne slutte med slikt?  Folk som bryr seg om folk og land kunne vel heller holde kjeft? Jo, Storberget har sikkert mye å lære av strutsen, for også han bruker å grave hodet ned i sanden.

Grensekontroll 010511

Sendt 1.5.11 til:
“Alle” norske aviser. De norske politiske parti. Norske patrioter/nasjonalister.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1466 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015