header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlNavnet skjemmer ingen, heter det, men etter 1940 har få foreldre valgt å kalle sin håpefulle Vidkun. Det ville vært forståelig med en tilsvarende sviktende bruk av Jonas.

Vi eldre husker justisminister Jonas Lie med adskillig reservasjon. Rett nok var også den ministeren en allsidig begavet mann, jurist, offiser, forfatter, en sjarmerende kar som ble betrodd utenlands representasjon av sitt fedreland. Men han valgte side under krig og okkupasjon, og fikk en dramatisk ende. Hadde han blitt tatt levende, ville han endt mot muren på Akershus.

Uansett egenskaper og motiver, den som stiller seg til rådighet for en inntrenger, må ta konsekvensene når landet igjen er fritt for utøy.

Dagens Jonas er også minister, utenrikssådan til og med, men med mer innflytelse innenriks enn utenskjærs, uansett et desperat ønske om å spise kirsebær med de store guttene. Han har utmerket seg i kampen for å gjøre Norge flerkulturelt. Det har vært en hovedsak å fjerne grenser og stengsler, i Norge skal det være fritt frem for fark og fant. “Samarbeide” innenfor Europa er viktig, utstrakt hånd og åpen favn utover egen verdensdel enda viktigere. Fri flyt av folk inn, og av norsk verdiskapning ut. Intet er så gjevt, og gir flere klapp på skulderen i internasjonale fora, enn nye flyktningmottak og fete sjekker trukket på Norges Bank

Gammel overtro hos sjøens folk forbandt død og ulykke med navnet Jonas. Får det mannskapet som i dag styrer statsskuta fortsette, navigerer de oss videre inn i brott og brenning – det siste apropos kirke- og bilbranner som forvarsel om borgerkrig i landet.

Jonas 040511

Sendt 4.5.11 til:
“Alle” norske aviser. Politiske parti. Norske patrioter/nasjonalister.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 825 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015