header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Artikkelen ble første gang publisert i Norge Er Vårt nr. 1-2016.

US marinesTidligere US-marines soldat Kenneth O`Keefe. Skjermdump fra Rt.com

Programleder Sophie Shevardnadze i nyhetskanalen Russia Today (RT) har intervjuet en dissident fra USA, tidligere US marine soldat Kenneth O`Keefe. Publisert første gang 9. desember 2013, men er fremdeles aktuelt. Dette er et sammendrag og fritt oversatt.

Sophie: Velkommen Kenneth. Du ledet en menneskelig skjold-aksjon i Irak rett før krigen startet og derfor ble du deportert. Følger du med i Irak nå? For eksempel at tusen mennesker ble drept i november og at vi må tilbake til 2008 for å finne en høyere dødsrate enn i 2013. Og hvorfor tror du ikke at folk har fått det bedre i Irak?

Kenneth: Du vil sikkert vite sannheten, en grunn til å angripe Irak var oljen, en annen var å etablere militærbaser. En mindre omtalt grunn er Israels planer om å balkanisere alle omkringliggende land. Hvis vi går til Odid Yimon`s plan for Israel i 1980-åra var det en helt klar plan å destabilisere alle områder rundt Israel. Det inkluderer Syria, Libanon, Jordan, Irak, Egypt og Saudi-Arabia. Det langsiktige målet er Stor-Israel.

Sophie: Hvilke fordeler har Israel av et ustabilt Midtøsten? Vi ser at dette fører til mer fundamental islam, vold og drap.

Kenneth: Ja, det ser ut som at alt går galt. Men faktisk, når et land er splittet i mange fraksjoner så er det svekket. Det siste USA og Israel vil ha er et land med en sterk leder som sørger for at folket skal ha fordeler av landets resurser. Da er det nyttig å ha fanatiske fundamentalist-tullinger som springer omkring og bomber og skyter og roper Allah Akbar. Men igjen, det er USA og Israel som har sørget for at det er sånne tilstander.

Sophie: Mener du at Amerikansk administrasjon, den ene etter den andre, har fulgt disse planene i 30 år?

Kenneth: Spør du meg hvordan verden fungerer må du forstå ganske enkelt at hodet på slangen er finanssystemet. Bank-kartellene styrer verden, gjennom privat kontroll av utgivelse av penger. Et gjeldsbasert system som vi alle må betale for. Bankstere kan kjøpe alt og alle som kan kjøpes. Mange regjeringer i verden arbeider bare for storkapitalistene, ikke for folket. Bankstere på toppen av pyramiden er psykopater og beruset av sin egen makt.

Sophie: Hvis det er slik du sier kan det bli opprør mange steder. Kan du se at det kan skje i Amerika for eksempel?

Kenneth: Folk har begynt å innse at noe er galt. Presidenten som har studert konstitusjonen på det høyeste akademiske nivå har gitt seg selv autoritet til å henrette hvem som helst hvor som helst på planeten uten jury, uten rettssak, uten aktor og forsvarer, ingenting – denne mannen er en diktator som har gitt seg selv rett til å drepe hvem som helst, inklusiv egne borgere.Dette intervjuet er mye lengre, men jeg avslutter her, den som vil ha resten kan gå til RT. Dronepiloter sier at presidenten personlig har beordret drap, det har de naturligvis ikke lov å si. (Guantánamo neste.)

Jeg har sendt en forespørsel til FMI om de er enige i at Barack Hussein Obama skal fratas Nobels fredspris. Dette innlegget er et argument for det.

Kilde: Rt.com

saetherOlav Sæther
Kristiansund, 19.2.2016

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018


FMI aksjonerte i Molde
Søndag 28. oktober 2018


Aksjon Nord-Norge 9. til 14. oktober 2018
Søndag 21. oktober 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 138 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015