header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Ekeberg skole HolmestrandEkeberg skole. Foto: Wikimedia Commons.

I forrige uke kunne vi lese i avisa Fremover om volden som for tiden foregår i skoleklassene rundt omkring i landet. Hvor halvparten av de spurte lærerne på landsbasis har opplevd denne skremmende volden. Der dette nå også har kommet til Narvik. Stein Roar Jakobsen som er rektor ved Frydenlund barneskole mener at hverdagen til lærerne er blitt så utfordrende at fagfolk nå bør settes inn i de forskjellige skoleklassene. Sjøl hørte jeg ham også på NRK-nyhetene, der han fortalte denne skrekkhistoria fra sin hverdag som rektor. Og som vi også kunne lese om i Fremover. Ei historie som er både skremmende og fullstendig vanvittig, da han nesten ble truffet av en svær brostein som kom susende. Der en tiårs guttunge prøvde å treffe ham i hodet med denne steinen. Veit ikke om jeg er enig i at slik vold skal kalles for «utfordring» slik Jakobsen gjør i sitt intervju med Fremover. Sjøl ser jeg på det som et rent mordforsøk, terror og direkte galskap mot en mann som er på jobb. Og noe som overhode ikke må aksepteres i en norsk skole! Der slikt skal slås knallhardt ned på med en gang! Men er det virkelig blitt så galt nå at både barnevern og politi må settes inn i norske skole for å håndtere denne galskapen?

Når man ikke lenger skal kalle en spade for spade, men tyr til en salgs «nytale» som George Orwell minner oss om i roman 1984, da er det på tide å være påvakt. Og denne såkalte nye måten å uttale seg på om alt det forvirrede i samfunnet, det vil jeg påstå er en slags fascisme som gir ugresset liv og vekst i skolen. Noe vi også kunne lese om i mandagens utgave av Fremover, der det fortelles som mobbing via mobiltelefon. Og som griper om seg, der både lærere og foreldre blir skremt og vurderer politianmeldelse. Når man ser hva som sendes av slibrige sms-meldinger over telefonen, da er det all grunn til å si stopp, der telefoner i skoletiden blir konfiskert!

Ja, jeg forstår godt at rektor Stein Roar Jakobsen og de andre lærerne i Narvik er bekymret og der det også han griper til nytale. Det ser ut som alle skal lære seg å dra kjensel på dette samfunnsonde som seiler opp, og ved at det ikke brukes godkjent språkkode i det de måtte ha å meddele. Og når man hører nytalen blir brukt i kombinasjon med en fasinasjon for en tapt tid, da bør alle varsellamper lyse!

Fra null vold på barneskolen på 70- og 80-tallet – til full truing, mobbing og slåssing. Der denne rampen, denne bermen av voldelige småkryp – drittunger som verken har respekt eller normal oppførsel mot andre mennesker, ja da er løpet kjørt for et sivilisert samfunn. Har det virkelig kommet så langt nå at man må ha en politimann på plass i skolegården og i undervisningstimene?

Og når begynte nedturen om jeg tør spørre? Ja kanskje det hele begynte da det kom horder av Rødt- og SV-utdannede lærere, helst naive venstrevridde kvinnfolk med lille sjal rundt halsen eller palestinaskjerf? Ikke å forglemme noen skjeggete menn og tusseladder med runde Lenin-briller, også disse med de samme palestinaskjerfa rundt halsen. For nå skulle man innføre «Enhetsskolen» og der forskjellene skulle viskes ut. Og alle skulle være så like så like… jomen sa jeg smør!

Det første som måtte bort var jo selvsagt karakterene, for det kunne skape frustrasjon og forskjellsbehandling hos de svake elevene, som gjerne ville leke mer enn å lære. Dermed gikk man over til et mer åpent skolemiljø, der barna skulle springe rundt på sokkelesten i store åpne rom hvor de samler seg i putegrupper. Ja, der de skal lære hvor viktig det er å «ta være på hverandre» slik at ingen føler seg utstøtt. Mens læreren var skjøvet til sides, som en slags barnehageonkel, der disiplin var blitt et fremmedord. Og der en for all del ikke må ta disse podene hardt, men som skulle få lov til det meste. Der både små kniver og brostein kanskje lå i ranselen? For nå i disse tider, da er det Kardemommeloven som skal gjelde, må vite. Da trenger vi heller ikke kristendommen i skolen, for ikke å snakke om de ti bud som vi måtte pugge, salmevers og Fadervår. Ting som trolig er kastet over bord for lenge siden? For kristendommen, den kan jo være støtende for alle disse som har en annen tro enn oss? Så her også må vi lære å ”forstå” hverandre og møtes med ærbødig og respekt når fremmed tro krever sitt… Men en ting kan jeg fortelle disse lærerne og ikke minst våre uansvarlige politikere; at når man kaster Gud ut av et samfunn, da flytter nemlig en viss kar inn!
Nei, heldigvis var det ikke slike tilstander i norsk skole den gangen jeg sjøl gikk der. For nå har vi fått i et skremmende samfunn som ikke er til å kjenne igjen. I hvert fall ikke slik det nå er blitt med mobbing over mobiltelefoner, slag, spark, spytting og bannskap i timen. Ja, der det nå ropes på politi til å ordne opp i galskapen. Mens den respekten vi hadde får våre lærere er fullstendig borte. Og der det var nok at læreren tok av seg brillene og så utover klassen – så var det så dørgende stille, at en kunne høre en knappenål falle til golvet.

Ja, jeg veit det er farlig å antyde noe jeg har hatt mistanke til lenge, der denne mangel på orden, respekt og oppførsel trolig har noe å gjøre med feminiseringen i skolen? Nei, ikke bare i skolen, men i hele samfunnet, der mannen er jaget ut og er borte fra omtrent alle viktige yrker. Og der kvinnfolka har overtatt det meste. Da må det jo gå galt til slutt, der sterke unge politifolk trolig må inn i klassene for å få orden igjen bl.a i den norske skolen. Og der politiet kanskje må fram med elektrovåpen når lærere blir steinet eller halv slått i hjel? I hvert fall går vi skremmende tider i møte og der vi trolig har sett den beste tida i dette landet.

Vold i skolen 091117

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 8.11.2017

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018


FMI aksjonerte i Molde
Søndag 28. oktober 2018


Aksjon Nord-Norge 9. til 14. oktober 2018
Søndag 21. oktober 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 121 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015