sigøynereSigøynere. Foto: Breitbart.com

Det kommer ikke som en overraskelse at familiebander bestående av sigøynere arbeider som veskenappere og hverdagskriminelle i hele Europa. Tallene har økt drastisk siden Schengenrommet ble åpnet for Øst-Europa i 2007. Dette har lenge vært en kjensgjerning for den europeiske befolkningen og dette bekreftes nå av en offisiell studie gjennomført av online-portalen Shopping.de. De har analysert tallene fra rettsvesen og politi, tallene gjelder Tyskland, men bør være overførbar også hva gjelder Norge.

Hva om multikulti-forkjemper og feministen som «leder» SSB Christine Meyer kunne utarbeide en lignende statistikk gjeldende for Norge. Det vil nok ikke passe folkeforræderne som offisielt styrer Norge, derfor tallene fra Tyskland: I 2016 ble det registrert 165 000 anmeldelser og ikke overraskende er 75 – 85 % utlendinger avhengig av hvilken by man analyserer. Majoriteten av denne form for kriminalitet utgår fra sigøynere hele 40 % tett fulgt av nordafrikanere (Nafris) 33 % og arabere 10 %. Oppklaringsraten utgjør bare 6,4 %!

Studien er seriøs, hvilket bekreftes av sjefen for Kølns politidirektorat, Günther Korn, men han påpeker to graverende mangler i statistikken: Hvis en kriminell rasefremmed begår flere lovbrudd innenfor et år blir bare ett lovbrudd registrert. Hvilket betyr at hvis én rasefremmed begår 15 lovbrudd i løpet av ett år blir det bare registrert én gang i kriminalstatistikken. Her er det selvsagt lagt føringer fra folkeforræderne i regjeringen slik at statistikken forskjønnes, men tallene bør også skremme forfektere for et Europa uten grenser.

Videre fremholder kriminalkommisær Korn at majoriteten av turistene som blir rammet bare anmelder tap av reisedokumenter og pass, ikke penger, da de regner med at de kriminelle rasefremmede ikke blir tatt og straffet. Her har han nok dessverre rett.

Berlin, en by hvor vi nordmenn ofte besøker ble det i 2016 utført 44 722 lomme- og vesketyverier. «Det er statistisk sett fem anmeldelser hver eneste time», sier studieleder Thomas Neubert.

En virkelig kulturberikelse, eller hva, blinde, multikulti-tante Christine Benedichte Meyer fra SSB?

logo.2Nettredaksjonen FMI

 

 

 

 

 

 

Til ettertanke:

«Gi meg kontrollen over et lands valuta og det er meg likegyldig hvem som vedtar lover og regler.»
Mayer Amschel Rotschild

«Temaet asylpolitikk vil bli så lange diskutert i Norge, såfremt vi som majoritet av befolkningen ikke tar makten tilbake fra de styrende folkeforræderne, til det ikke finnes noen nordmenn igjen til å diskutere.»
Nordmann