euFor mange år siden fremstod EU som noe positivt i et forent og velstående Europa. Men hva er det nå? I hvert fall ikke en demokratisk samling av selvstendige nasjoner. Medlemmer i EU- kommisjonen er utpekt av medlemsland, de er ikke valgt i en demokratisk prosess og de kan vedta den ene meningsløse loven etter den andre. EU-parlamentet kan ikke danne en regjering, de er der bare for å gi en illusjon om demokrati. Det er tusenvis av lobbyister som går der og sniker, de prøver å påvirke vedtak av nye lover, ofte i private møter ute av syne for publikum. Den tiden det fantes enevoldskonger var det hoffsnokere, lobbyister høres litt bedre ut.

EU prøver å hindre at medlemsland får beholde industri og infrastruktur på egne hender. Hvis TTIP (The Kalargi Pan European plan) blir vedtatt blir det enda verre, da kan de store konsernene saksøke regjeringer som ikke retter seg etter deres ønsker. EU domstolen er overordnet andre domstoler. Noen har kanskje hørt om The Kalargi Pan European plan, den går ut på at all selvbestemmelse for Nasjonalstatene skal bort.

Kalargi sine egne ord: ”The (European) man of the future will be of mixed race. Todays races and classes will disappear owing to the disapperaring of space (Nations) time and prejudice. The eurasian-negroid race of the future, similar in its outward apperance to the ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples with a diversity of individuals.”

Denne onde og avskyelige planen ble godt mottatt av penge-jødene. Europa skal ødelegges og på sikt skal det bli en verdensregjering. EU deler ut en pris som heter Cudenove- Kalagi- prisen til «Europeere som har arbeidet for Europeisk integrasjon.» I blant mottakere/vinnere kan vi finne størrelser som Angela Merkel og Tony Blair.

Det er kommet frem at Amerikanske NGOs har betalt båter for å bringe hundretusenvis av migranter til Europa, og det har de tenkt å fortsette med.

Det bør være kjent at mange politikere arbeider for storkapitalistene, ikke for folket. For eksempel to tidligere Svenske statsministere, Carl Bilt og Fredrik Reinfeldt.

Barbarene er igjen på døren, forvent ingen hjelp fra femtekolonnistene, jeg oppfordrer til å slåss for selvstendighet, frihet og håp.

Om Kalargi-planen:

EU er en Trojansk hest 071217

saetherOlav Sæther
Kristiansund, 8.12.2017