header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter og ulv

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

festival tyskland 300618Sammenkomsten for den nasjonale bevegelsen arrangert av det tyske politiske partiet NPD var en megasuksess! 8.–10. juni samlet seg over 2200 nasjonalister fra hele Europa i Tyskland. Været viste seg fra sin beste side og de besøkende kunne høre på forskjellige politiske foredrag og podiumsdiskusjoner. Spesielt godt mottatt ble de to podiumsdiskusjonene som omfattet temaene «Fra splittet scene til en samlet bevegelse» og «Kamp mot terror». Her deltok ledelsen fra NPD og Die Rechte, samt frie nasjonalister og tilhørerne ble presentert forskjellige strategier for hvordan det er mulig å samle de forskjellige nasjonale bevegelsene til en kampfront mot folkeforræderne i EU og de bestående folkefiendtlige regimene i Europa. Nøkkelordene her var samlende og koordinerte prosjekter og aksjoner basert på gjensidig respekt. Temaet «Kamp mot terror» belyste kjernesmeltingen av nasjonal identitet, rasefremmed invasjon og et destabilt Europa inisiert av teknokratene i EU og deres lydige disipler i forskjellige «folkevalgte» regjeringer. Eksempler ble belyst hvordan statlige organer provoserer nasjonalister og at vi kan – hvis vi vil – uten vold ta tilbake våre hjemland. Én for alle! Alle for én!

Vilje, samhold og handling
Oppfordringen var til alle nasjonalister og organisasjoner er forpliktelsen til med sine ressurser å bidra til en befrielse av Europa, da mye tyder på at vi kanskje er den siste generasjonen som kan redde våre fedreland fra en degenerering som masseinvasjonen representerer.

Arrangementet omfattet også forskjellige avis, magasin- og multimediapresentasjoner. Støttegrupper for nasjonalistiske politiske fanger, arrangørene for minnesmarsjen for terrorbombingen av Dresden og andre grupperinger var også representert. Klær, mat og musikkboder var rikholdig presentert og ble godt mottatt av de besøkende.

En ikke uvesentlig del av programmet var den musikalske delen (se tidligere artikkel), hvor deltagerne fikk presentert et rikholdig program fra «snakkemusikk», ballader og riktig motstandsrock. Som FMIs medlemmer og lesere er kjent med er i Merkel-regiments kunststat BRD A/S bare tankene frie og politi og rettsvesen godkjente på forhånd hver eneste tekst fra de medvirkende bandene. Hvilke groteske konsekvenser dette medførte fikk Ken fra Brutal Attack merke da han han istedenfor å synge strofen: “fight the socialism” sang “fight the globalism”. Kjedehundene fra politimakten avbrøt brutalt konserten med Brutal Attack og vokalisten ble bortvist fra festivalområdet. Uansett, vi norske og våre europeiske kamerater som var tilstede storkoste oss og ser frem i mot den neste store konserten i august hvor det ventes opp mot 10 000 nasjonalistiske frihetskjempere. Ved interesse for deltagelse i dette kommende store arrangementet, ta kontakt med din lokale kontaktperson eller direkte til FMI sentralt.

Her den offisielle videoen fra arrangementetHer den offisielle videoen fra arrangementet.

Nettredaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019


Klistremerker i Bergen
Torsdag 7. februar 2019


Koordinert flygeblad-aksjon i Vårt Norge
Mandag 4. februar 2019


Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 178 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015