trussel mot baardsenScreenshot.

Patrioten Ronny Bårdsen fra Vennesla er godt kjent for de fleste i det nasjonale miljøet i Norge. I tillegg til å være politisk aktivist driver han nettstedet Nordenstil.no der han selger bl.a. t-skjorter og gensere med nasjonale trykk og motiv. Det er det ikke alle som liker, noe som fikk en muhammedaner til å se rødt og i tillegg komme med drapstrusler mot Bårdsen:

«Fuck deg», «Din stygge gris fuck kristendom» og «Muslimer kan banke og drepe deg» var blant truslene Hamze Askar – som individet heter – framsatte mot Bårdsen gjennom en facebook-melding søndag 9. september. Det er også verdt å merke seg at denne Askar arbeider for Sykehusbarnehagen på Lillehammer.

Hvem vil vel ha en slik person til å passe på sine barn?

Ronny Bårdsen, og flere med ham, sendte inn en klage på Askar til Sykehusbarnehagen. Bårdsen fikk nesten umiddelbart svar tilbake fra styrer Gry Hanne Edvardsen der hun meddelte at Askar kom til å få sparken førstkommende mandag.

Kommentar fra FMI: Denne saken viser at det fremdeles er sunn fornuft igjen i det norske samfunn, både i offentlige og private institusjoner. At et fremmedelement som ikke skulle vært i Norge, som attpåtil fremsetter drapstrusler og nedverdigende karakteristikker mot nordmenn, og i tillegg arbeider med barn, er så pass grovt at det ikke kan gå ubemerket hen.