norske flaggFørstkommende søndag 25. november 2018 blir det avholdt en demonstrasjon mot Marrakesh-avtalen (FNs migrasjonsavtale), "Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration” (GCM). Sted: Eidsvoll plass, Stortinget, kl 13.00 til 15.00. Talere er bl.a.: Frode Blegen, medlem i Vestre Toten Frp. Alf Magne Rygg, aktiv i Mannsforum. Folkebevegelsen Mot Innvandring. Ellen Due Brynjulfsen, Selvstendighetspatiet og SIAN. Flere kommer. Arrangør er "Folket Mot Marrakesh-avtalen".

Vi krever at Norge følger USA, Australia, Ungarn, Østerrike, Estland, Kroatia, Belgia, israel, Sveits, Polen og Tsjekkia, og sier nei til FNs migrasjonsavtale!

Avtalen vil etter alle solmerker bli underskrevet av Regjeringen Solberg 10. og 11. desember uten at nordmenn har gitt sin tillatelse. Frp har visstnok tatt dissens og erklært seg uenig i avtalen, men det hjelper lite når de andre partiene i Regjeringen er for. At Frp har erklert seg uenig er vel og bra, men er tydeligvis et spill for galleriet da partiet helt klart burde trekt seg fra Regjeringen. I praksis betyr GCM at verden slik vi kjenner den i dag grunnleggende forandres. Uten å overdrive betyr GCM det irreversible selvmord for de forskjellige kulturnasjonene i Europa. Paradokset her er at fundamentet for FN var statenes suverenitet og med inngåelsen av avtalen utarbeidet av FN eroderer statenes suverenitet.

Nettredaksjonen FMI