header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

(Artikkelen ble skrevet før valget.)

garforsDersom Obama-administrasjonen er så uansvarlig at de angriper Syria, med de mulige konsekvensene av hva et slikt angrep vil føre til, da er sannelig amerikanerne galere enn jeg trodde. Et slikt angrep vil også være et åpenbart brudd på internasjonal lov, på folkeretten og da spesielt FN-pakten. Ethvert oppegående menneske ser jo at dette i verste fall kan utvikle seg til en full-skala Tredje verdenskrig. Ja til det siste Ragnarokk eller Armageddon som noen kaller det.

For tiden øker Russland sitt sjøforsvar nærvær i Middelhavet, og blant de fartøyene som nå er på vei er også en meget kraftig krysser fra Nordflåten i Murmansk. Det er god grunn til å regne med at dette er en Kirov-klasse atomkrysser. Disse krysserne fører nemlig det meget kraftige luftforsvarssystemet SA-N-6 med seg.  SA-N-6 er marineversjonen av det landbaserte russiske luftforsvarssystemet som NATO kaller SA-10.  Kort fortalt er S-300 / SA-10 / SA-N-6 en russisk ekvivalent til det amerikanske Patriot-systemet.  Med sin lange rekkevidde, gode lavdekning, og meget store ildkraft (6 mål kan engasjeres samtidig) er dette systemet alle vestlige kampflypiloters verste mareritt!

Man kan tenke seg at en krysser av Kirov-klassen plasseres i syriske sjøområder, og som er engasjert med å ta seg av vestlige fly på vei inn for å angripe mål i Syria. Da vil nemlig både Russland og Syria stå FJELLSTØTT på folkerettens og FN-paktens grunn. Fordi denne folkeretten gir en soleklar rett til individuelt og kollektivt selvforsvar.

Og hva vil Vesten gjøre dersom en russisk krysser i syrisk territorialfarvann skyter ned amerikanske, britiske eller franske fly? Vil de i så fall svare med å angripe krysseren? I så fall er fire atommakter i krig med hverandre, der scenen er klar for det endelige, siste og store globale smellet! Er det dette som USAs president, Storbritannias statsminister og Frankrikes president er villige til å risikere for å gi flystøtte til Al Qaida? Lærte de ingenting i Libya?

En liten trøst får det være at akkurat her viser faktisk både vår egen Regjering og et samlet Storting et visst minimum av ansvarlighet. Heller ikke det britiske parlamentet vil støtte statsminister David Cameron i sitt ønske om å kunne angripe Syria sammen med USA. Heldigvis tapte Cameron med 13 røster i går kveld (29/8)!

Ja det er nesten ikke til å tro at forut for møtet i den utvidede utenrikskomiteen i går kveld (29/8), der det var talsmenn både for partiet Venstre og Frp som antydet at Norge burde støtte et angrep på Syria, selv om det ikke foreligger noe FN-mandat. Dette bør begge partier svi for den 9de september! For nå virker det som Barth Eide har måttet snakket dem til fornuft. Og fornuft er virkelig noe denne farlige verden mangler i dag!

Siste Ragnarokk 210913

Sendt 21.9.13 til:
«Alle norske aviser. De norske politiske parti.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1310 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015