header

pengerFolkebevegelsen Mot Innvandring, FMI, mottar ingen økonomisk støtte fra myndighetene. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører. Landsstyret i FMI og alle aktivister gjør alt arbeid frivillig og uten noen form for økonomisk godtgjørelse.

Våre motstandere derimot, de såkalte ”antirasistene”, mottar økonomisk støtte fra myndighetene til å drive sin virksomhet. Dette til tross for at de nevnte organisasjoner på ingen måte arbeider med reelt antirasistisk arbeid, men kort og godt arbeider med nøye planlagt ”yrkesdemonstrering” og voldsutøvelse mot organisasjoner, politiske parti og enkeltmennesker som er i mot masseinnvandringen til Norge. De fleste norske toppolitikere støtter gladelig pengebevilgninger til disse.

Norsk presse mottar også som kjent økonomisk støtte fra Den norske stat. Dette til tross for at de fleste redaktører og journalister bevisst foretar en utsiling av ytringer fra publikum som er kritisk til masseinnvandringen, og således hindrer ytringsfriheten og det mangfold pressestøtten skulle bidra til.

Ved å støtte FMI økonomisk, bidrar du ikke bare med motstand mot masseinnvandringen, men du gir og et bidrag til å kjempe for ytringsfrihet og demokrati.

Kontonummer: 0530.40.68169

Vipps: 43995


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Gi et bidrag : Paypal

Her kan du gi et bidrag ved å betale med Visa eller Mastercard via PayPal. Du trenger ingen PayPalkonto.

 

doner

 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015