header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

hoegFMIs nestformann og pressetalsmann Jan Høeg (bildet) ble i forrige uke oppringt midt på natten og truet på livet. Han skulle drepes og huset brennes ned, skal vedkommende som ringte, ha sagt. Til alt hell vistes telefonnummeret som telefonterroristen ringte fra, slik at bevis var sikret.

Høeg ringte direkte til Politikammeret i Tønsberg og anmeldte. Politiet ringte opp det aktuelle telefonnummer, men vedkommende som tok telefonen skal ha «lagt på røret» og brutt samtalen.

Om det er snakk om statsunderstøttet pøbel eller andre norskfiendtlige enkeltindivider er enda uklart. Saken blir fulgt opp.

Opp gjennom årene har FMI vært utsatt for drapstrusler, fysiske angrep og sjikane av statsfinansierte venstreekstreme grupperinger som: Sos rasisme, Blitz, Antirasistisk senter, AUF, Sosialistisk ungdom o.a. Innvandrere har ofte vært til stede under mange av disse fysiske angrepene.

Media og myndighetene har fremstilt, og fremdeles fremstiller FMI og andre innvandringsmotstandere svært demoniserende. I den senere tid har bl.a. avisene Nordlys, Finnmark Dagblad, Romerikes Blad og Jan Simonsens blogg Frie Ytringer skrevet svært nedsettende og demoniserende om FMI.

Oppfordringer til voldsbruk mot FMI-medlemmer var også i sin tid framsatt gjennom annonser i Oslo-pressen. FMIs anmeldelse av dette ble avvist av Riksadvokaten selv, Georg Fredrik Rieber Mohn.

I Sverige har medlemmer og politikere tilknyttet Sverigedemokratene og Svenskenes Parti blitt grovt mishandlet og nesten drept av venstreekstremister. Verst gikk det utover et medlem i Sverigedemokratisk ungdom, Erik Björkman. Han døde noen dager etter et svært grovt og voldelig overfall. Nettstedet Fyret.nu har skrevet om mange av angrepene på politikere i Sverige.

Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt mener at vold mot partier i Sverige som har programfestet en restriktiv innvandringspolitikk, ikke er spesielt alvorlig, noe de må finne seg i.

Og nå på fredag ble to unge nasjonalister og medlemmer av det greske politiske partiet Gyllent Daggry skutt og drept mens de holdt vakt utenfor partiets hovedkvarter.

Det er derfor ikke utenkelig at venstreekstremistene blir oppildnet og inspirert av medias ordbruk, til å utføre kriminelle handlinger. Og da det tradisjonelt sett ikke har vært vanlig å idømme venstreekstremister bøter og fengselsstraffer, har det nærmest blitt fritt frem for disse å utøve sin «toleranse» over for meningsmotstandere.

Høeg truet på livet 021113


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1690 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015