header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsJeg ble sittende og se på denne ganske tvilsomme seansen av en pressebriefing som Oslo-politiet hadde kalt inn til i går (27/10), grunnet den sterkt økende kriminaliteten i hovedstaden. Der satt Roger Andresen som visstnok er fungerende politisjef i Oslo. I tillegg denne Kåre Støylen som er politistasjonssjef for Grønland Politistasjon. Hadde jeg vært i deres sko, da hadde jeg snarest bedt om avløsning eller søkt om avskjed i nåde! For hva kunne ikke Roger Andresen berolige Oslos befolkning med? Jo, at dette går i bølger!  Om de 98 ranene hittil i oktober sier han følgende: Dette er kriminalitet som er alvorlig for dem det gjelder. Vi tar disse sakene på alvor! «Ta på alvor» – ikke la meg le, for finnes det et mer suspekt utsagn i «Det nye Norge» enn akkurat denne frasen? («Ta ansvar» er kanskje eneste konkurrent)?

Men jeg skal ikke legge all skyld på et politi som omtrent har gitt opp. Asylpolitikken og innvandringspolitikken har vært helt ute av kontroll og må snarest endres. Ja, vi trenger lukkede asylmottak ganske raskt. Men likevel, jeg er svært sjokkert over stasjonssjefen på Grønland politistasjon som har blitt en del av problemet. Han uttaler følgende etter at to asylsøkere, en på 24 år og en på 18 år går løs på en 10 år gammel gutt for å ta fra ham mobilen, og der en norsk 17-åring grep inn og svinebanket denne ene asylsøkeren, en marokkaner: «Vi vet ennå ikke hvor skadet 18-åringen ble, men han har fått store hodeskader» – sier denne Kåre Stølen som helst ser at Norge fylles med asylsøkere i rekordfart.

Ja velkommen til «det nye norske snille» Killengreen-politiet som norske politifolk dessverre er blitt besmittet med. Og Kåre Stølen, han passerer eksamen med glans! Hvor naiv kan en politisjef egentlig bli når han er mest bekymret for den kriminelle marokkanske forbryteren, enn han var for 10-åringen?  Det var jo så ille at en norsk tøffing på 17 år grep inn må vi forstå. Så la oss heller gråte en skvett for denne 18-årige forbryteren. For i følge Stølen var han jo slik en gromgutt må vite. For hva gjorde han? Nei, han og en annen kompis, også en asylsøker, de gikk bare løs på en 10-åring. Men slikt, det er jo bare bagateller i dagens Oslo må vi jo forstå, ifølge denne merkelige fyren Stølen, som heller burde drevet som speiderleder eller fått seg jobb i UDI.

Jo det var på høy tid at politiet  stilte opp for spørsmål fra pressen. Og det var kun fordi det kokte med støtte til de to som grep inn, og ikke minst til 17-åringen som handlet slik en god nordmann skal handle i en slik situasjon!  Men i «det nye Norge» som Stølen ser ut til å like, der er vel marokkaneren uskyldig? Og hvorfor det? Jo, fordi han er nord-afrikaner, araber og muslim! For når vi har fått et politi som har for mye politisk ideologi å bry seg om, for mye tid på et varmt kontor, for lite kreative løsninger og litt for gode kantiner, da blir det slik.  Og ikke for å glemme: Alt for rause pensjonsordninger!

Uten lov og orden 061113

Sendt 7.11.13 til:
«Alle» norske aviser.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 468 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015