header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Ope brev til programleiaren i programmet Dialektriket, NRK.

aasenPå Dagsrevyen torsdag den 7.nov. 2013 er programleiaren i det såkalla «Dialektriket», Yasmin Syed, gjest hjå Ingerid Stenvold. Her fortel programleiaren om eit brev ho har motteke frå ein sjåar som meinar at programleiaren med sin innvandrarbakgrunn ikkje er den rette til å leie ein slik programpost. Programleiaren fortel at brevet var så fullt av skrivefeil at om ho hadde møtt vedkomande så skulle ho teke brevskrivaren i kurs i norsk rettskriving.

Slikt hovmod er ikkje vi nordmenn ukjende med frå ulike innvandrarhald.
Kanskje kunne eg fortald programleiaren litt om korleis eg minnes framand-innvandringa byrja på slutten av 1960-talet?

No kan det jo også vere at brevskrivaren som Syed viser til hadde gått i ein skule med stort innvandrarfleirtal? Det er ikkje sikkert at korkje norsk språk eller norsk rettskriving har høgast prioritet under dei tilhøva?
 
Norge låg i omlag 400 år under Danmark, den sokalla 400-års natta. Det var inga god tid for folk og land, men vi karra oss også gjennom den tida utan framandkulturelle sin bistand.
Når vi no opplever at andre og framande opptrer som herrefolk i vårt land så er det tvilsomt at den komande natta vert noko betre, og den vil nok vare lenger enn 400 år. At utsiktene til den epoken ser lite lysteleg ut kan vi berre ane når vi ser tilhøva der framandfolket kjem frå i våre dagar.

Om programleiaren i Dialektriket skulle finne mitt brev spekka med skrivefeil så uroar det meg ikkje det minste. Så ho må gjerne få ny audiens hjå Stenvold så ho kan henge ut meg også. Eg ventar ikkje at ho skal finne ting å setje fingeren på når det gjeld norskkunnskapar innan innvandrarmiljøa. Så lukke til!
 
Som vaskeekte nordmann er eg imot all personsjikane, same kven den kjem frå og kven den er retta mot. Også når innvandrarar hevdar at alle norske kvinner er horer og at nordmenn er satans søner. Sjølv kjenner eg det slik at vi nordmenn vert meir og meir sett på som annanrangs borgarar i eige land både frå innvandrarhald og frå dei som skulle vere våre eigne. Det må nok vi som urfolk finne oss i å leve med.

Hovmodig programleiar 171113

Sendt 17.11.13 til:
"Alle" norske aviser.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1044 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015