header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsDet er all grunn til å takke flertallet i Bodø kommunestyre som hadde evner og mot til å si nei til å bosette 90 flyktninger/asylsøkere i 2014! Noen ganger må vett og forstand kobles inn, selv om Arbeiderpartiets gruppeleder Trude Berg raljerte og kritiserte flertallet som bare brukte sunn fornuft. Heldigvis er ikke Bodø kommune aleine om å si nei. Flere og flere kommuner innser galskapen i dette presset fra IMDI, og som aldri ser ut til å ta en slutt.

Leser også at opposisjonen i Bodø kommune, som består av Ap, SV og Rødt,  mener at saken er både pinlig og flau for kommunen. Nei, den er aldeles ikke flau! Dersom noen bør skamme seg så er det akkurat disse uansvarlige politikerne på venstresiden som tror at penger er noe som kommer ned fra trærne. En kan ikke i all evighet hente inn sosialklienter til fattige kommuner i Norge. Det bør vel noen og enhver begynne å forstå?

For hovedproblemet med norsk asyl- og flyktningpolitikk er at vi ikke greier å returnere folk som får avslag, og en uansvarlig stat velter disse problemene over på kommunene. Nå sitter det 4500 såkalte flyktninger og venter i en rekke asylmottak. Og så fort disse er tømt, så flytter det nye 4500 inn igjen. Dette er en «never ending story» om folk som kommer hit fra fattige land, mens de færreste har beskyttelsesbehov! Det er på tide norske lokalpolitikere nå viser vei, og ikke lar seg manipulere av disse antinasjonale kreftene innafor IMDI, som gjerne ser at Norge en dag havner i samme kategori som Syria og andre muslimske land. Der krig og død hører hverdagen til.

Verden har flere milliarder fattige, og det blir ikke bedre av at noen svært få blir en del av den norske velferdsstaten, hvor de i liten grad arbeider. Men blir sosialklienter resten av sin levetid.

Nå er det nok! For på landsbasis er utviklingen skremmende. Aldri før er det gitt opphold til så mange mennesker i Norge, uten at Regjeringen tar ansvar og vet hvor de skal gjøre av dem. Det rekker nå! Send disse folka heim der de hører til og der de skal være!

Heder og ære 301113


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 842 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015