header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

{jcomments off}Hagen Carl ILørdag 8/11 fikk vi se Carl I. Hagen og kona Eli på TV2, der Eli Hagen ikke la mye imellom, og der sjefen sjøl fikk ut en god del frustrasjon over disse amatørene som har overtatt partiet hans.  Nå har de klart det kunststykket å havne under 10 prosent på meningsmålingene. Og da er det sannelig på tide at Siv & Co begynner å lytte til Hagen! For det har det ikke vært for mye av, fikk vi vite under det programmet. At Carl I. Hagen er bitter og Eli forbannet, det forstår jeg meget godt! Der Hagen ser sitt livsverk gå til bunns, bare fordi disse amatørene heller ville kjøre svarte limousiner, enn å lytte til sjefen sjøl, og ikke minst velgerne!

T.v: Carl I. Hagen. Foto: Wikimedia Commons.

Og nå vil Oslo Frp ikke engang nominere Hagen på førsteplass ved neste års kommune og fylkesvalg. Ja det er fra sine egne man skal ha det! Og nok en gang ser man at utakk er verdens lønn...  Jeg tror disse menneskene skal være svært forsiktig, for kjenner jeg Hagen rett, så kan hevnen bli søt! Der han kan ta hele partiet med seg i dragsuget nedover mot 4-5 prosent. For politikk er ikke noen fotballkamp hvor man kan bytte ut spillerne i pausen. Det sies at politikk er det nest eldste yrket i verden. Jeg har iallfall lært en ting de ti årene jeg sjøl var medlem av Demokratene, og det var at politikk hadde svært mye til felles med verdens eldste yrke!

Ellers vil jeg bare minne Siv Jensen om en del lovnader som hun kom med før hun gikk i regjering, og som hun selvfølgelig nå har glemt. Bl.a. uttalte hun noe som at de skulle lovfeste retten til eldreomsorg, og der staten skulle overta finansieringen. For nå har pipa fått en annen lyd, der Siv sier at hun er godt fornøyd med at Regjeringen vil utrede lovfesting av retten til heldøgns pleie og omsorg. Og vi har heller ikke glemt Frp sin garanti om at det skulle bli bompengefritt over hele landet, som denne Bård Hoksrud blamerte med. Og som ingen lenger snakker om.

Ikke minst skulle BARE 10 prosent av asylsøkerne få bli i Norge, noe som var nok en bløff. Det har vel aldri kommet flere asylsøkere enn under Høyre/Frp?  Og hva hjelper det om de sender ut 7000 slike når det kommer inn det tredoble? Ikke minst gjennom denne såkalte familiegjenforeningen? Nei jeg har heller ikke glemt hvor stor både Erna og Siv var i kjeften, der Siv lovte at dersom de vant valget, da skulle mulla Krekar ut av landet i ei faderlig fart. Og nå snakker heller Siv om at de er opptatt av å ivareta sunne rettsprinsipper, og der hun samtidig uttaler at hun ikke vil være med på å sende mennesker til en galge, uansett hva de har gjort. Ok, da veit vi det til neste gang!

Nei, Siv må ikke bli overrasket om at Frp vil synke ytterligere! For nå murrer velgerne. Det beste råd jeg kan gi til Siv er at hun setter press på Høyre og Erna. Kommer hun fortsatt ingen vei, så må Frp trekke seg, og der Siv kan peke på KrF og Venstre, der Hareide og Grande kan ta over etter Frp, siden det likevel det er disse to minipartiene som sitter med bukta og begge ender i dagens norske enfoldige politikk!

Kast korta 181214

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 10.11.14


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1988 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015