header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

{jcomments off}julFMI ønsker God Jul til medlemmer, sympatisører og lesere forøvrig.

Under er å lese Lederartikkelen i Norge Er Vårt nr. 2-14:

Leder

Norske politikere har virkelig greid å skape et «nytt Norge». Veksten i innvandrerbefolkningen øker, og destabilisering av vårt tradisjonelt fredelige og demokratiske samfunn er i emning, særlig i byene. Grov kriminalitet utført av fremmede er blitt daglig kost i fedrelandet. I skrivende stund har jeg nettopp lest i Frieord.no om ei 18-år gammel jente i Sarpsborg som ble kidnappet på åpen gate av utlendinger i bil, og senere kastet av i fart slik at hun måtte på legevakta. Skrålet om rasisme har latt vente på seg, hvite mennesker blir jo ikke utsatt for den slags, kan skjønne. Den tiden da man kunne ferdes fritt uten å bli ranet eller angrepet og utsatt for grov vold, er definitivt forbi.

I sommer tok utviklingen en ikke uventet vending da PST og Regjeringen gikk offentlig ut og advarte nordmenn mot et mulig kommende terrorangrep. Hvem og hva som truet nordmenn og rikets sikkerhet kom ikke klart nok frem. Senere ble det antydet at islamister med tilknytning Islamsk Stat (IS) var på vei til Norge for å utføre terrorhandlinger i form av henrettelser av tilfeldige norske familier.

Gjennom årenes løp har innvandrerbefolkningen vokst, og helt uoffisielt er det i Norge i dag antagelig over én million fremmede med etterkommere – inkl. vestlige, fordelt på nesten 220 forskjellige nasjonaliteter. Dette har også ført til at trolig over 200000 muhammedanere har kloret seg fast i vårt land, som igjen har ført til at deres ekstreme ideologi for alvor har slått rot.

Sjef for etterretningstjenesten, Generalløytnant Kjell Grandhagen, forteller at over 60 muhammedanere med norsk statsborgerskap har reist til Syria og Irak og vervet seg for IS. Mange av disse har mottatt NAV-ytelser mens de planla reisen, samtidig som de kommuniserte med noen av verdens farligste terrorister. Når en først har kommet seg innenfor dette nettverket er det vanskelig å komme seg ut av det, men det er antatt at rundt 20 IS-soldater er kommet tilbake til Norge med hjelp fra den norske stat og noen mottar nå «arbeidsledighetstrygd» fra NAV. Nordmenn betaler altså skatt som går til trygdeutbetalinger til terrorister!

Islamsk terrorisme øker i Europa, i følge Petter Nesser, som er terrorforsker ved Forsvarets forskningsinstitutt. Nesser sier det er blitt utført 51 islamske terrorangrep i Europa siden 2008. Som bl.a. drapet på den britiske soldaten Lee Rigby som ble halshugget på åpen gate i London av to nigerianere med britisk statsborgerskap. Samme måned ble en fransk soldat angrepet på en stasjon i Paris. Og sist nå i mai i år ble fire mennesker drept mens de var på besøk i et museum i Brussel. Gjerningsmannen, en 29 år gammel muhammedaner bosatt i Frankrike, som hadde kjempet med andre muhammedanere i Syria.

Det krever ikke stor fantasi for å forutse fremtidens Norge. Utviklingen har vi sett gjennom flere år. Ran av tilfeldige på åpen gate og organiserte bander som rundstjeler butikker i løpet av kort tid, for så å forlate landet. Umotivert vold mot tilfeldige nordmenn, på gata og i private hjem. Trakassering av norske skoleelever med lærere som tilskuere. Drap av tilfeldige på busser og trikker. Vårt tidligere så trygge, homogene og harmoniske samfunn vil trolig oppleve en eskalering av etniske konflikter i fremtiden. Med flere titalls muhammedanske IS-soldater som har returnert til Norge og tusenvis av sympatisører som tramper i takt, plassert strategisk rundt omkring i vårt land, vil jeg tro vi går en mørk tid i møte.

royset 051014Bjørnar Røyset
Formann


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 419 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015