header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

vaksineplaster

Faren er ikke bare mRNA teknolgien, men her er alt tilrettelagt for «bare» en ekstra komponent på «plasteret», slik at også egenvaksinasjonen kan bevises uten tvil.

Enten et fargestoff som blir synlig i UV-området, alternativt en tatovering som bringes irreversibelt under huden, eller et magnetisk materiale med en unik, individuell og lesbar signatur i nanoform som tjener samme formål: Totalkontroll!

En medgründer av Moderna er fornøyd: Utviklingen av et mRNA-plaster som du kan «vaksinere» deg selv med og som skal være smertefritt, går fremover.

En mobil enhet sies å skrive ut to cm brede plastre som inneholder hundrevis av små nåler. Målet er da å administrere mRNA-substansen når plasteret presses mot huden. Den nye oppfinnelsen er spesielt «hyggelig for de som motsetter seg vaksinasjon» fordi plasteret er «relativt smertefritt». Skriveren er allerede utviklet, sier forskere.

Plastervaksinering
Dette melder «South China Morning Post», som tilsynelatende mener «motstandere av vaksinasjon» bare er redde for nåler. Sannheten er at motstanderne av mRNA-«vaksiner» ikke avviser vaksiner, men avviser nødgodkjent eksperiment-teknologi hvor Big Pharma fraskriver seg ethvert ansvar for eventuelle bivirkninger og permanente skader. I ettertid har alle såkalte «konspirasjonsteorier» om mRNA-«vaksiner» blitt bekreftet, med store skadevirkninger for mennesker og samfunn.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Den mobile enheten er også ment å hjelpe til å «vaksinere» mennesker i avsidesliggende områder. Faktisk vil det fortsatt gå «år» før mRNA-plasteret vil være tilgjengelig i serieproduksjon, men utviklingen foregår kontinuerlig.

«Microneedle plaster» er navnet på «innovasjonen» som du kan administrere selv. Det skal være er langt mindre smertefullt enn en sprøyte og kan oppbevares i romtemperatur i lang tid, dette i følge Moderna.

«For neste Covid eller en annen krise»
En tilsvarende studie ble publisert i tidsskriftet Nature Biotechnology. Studien ble testet med vaksiner fra Pfizer og Moderna. Robert Langer, én av medforfatterne og også medgründer av Moderna, setter retningen: «For neste Covid eller en annen krise», håper han at den mobil enheten, eller mer korrekt, skriveren skal kunne benyttes.

En annen studie som er forfattet av vitenskapsmenn, er publisert i Journal Science Translation Medicine.

Plastrene utvikles imidlertid ikke bare for Covid, men også for polio, meslinger, røde hunder og andre infeksjonssykdommer. En annen studieforfatter understreker at skriveren kan brukes til å vaksinere «flyktningleirer eller avsidesliggende landsbyer raskt hvis en sykdom som ebola bryter ut igjen».

Advarsel! Dette er et nytt middel for totalkontroll av enkeltindividene.

Skriverens «blekk» består av lipid-nanopartikler som inneholder mRNA-molekyler og en polymer som ligner sukkervann. Etter at plastrene har tørket, kan de ifølge studieforfatterne med farmasøytisk bakgrunn, «oppbevares i minst seks måneder».

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

I tester med mus var antistoffresponsen «tilsvarende sterk» som en konvensjonell injeksjon. Om noen år kan du sannsynligvis sette den fremtidige «vaksinasjonen» hjemme i din egen stue.

Faren er ikke bare mRNA teknolgien, men her er alt tilrettelagt for «bare» en ekstra komponent på «plasteret», slik at også egenvaksinasjonen kan bevises uten tvil.

Enten et fargestoff som blir synlig i UV-området, alternativt en tatovering som bringes irreversibelt under huden, eller et magnetisk materiale med en unik, individuell og lesbar signatur i nanoform som tjener samme formål: Totalkontroll!

Informasjonen i denne artikkelen er relevant til denne artikkelen:
https://fmi.no/2676-advarsel-her-er-bekreftelsen-wef-onsker-a-lobotomere-menneskeheten-for-a-gjore-dem-om-til-6g-antenner-170423.html

Det er mulig og det vil garantert skje på en eller annen måte. Tillit er bra og hyggelig, men (overstatlig) kontroll er «bedre»....

Hilsen WEF, FN, WHO, Big Pharma og de kjente og beryktede investeringsselskapene som kontrollerer alt du forbruker og alt hva du blir presentert av systemmedia: BlackRock, Vanguard og StateStreet.

Vår anbefaling: Benytt ALDRI dette kommende plasteret!

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 858 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015