header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

gay pride 876078 1280

Bilde: Pixabay.com

Ja, man har vel god grunn til å undre seg over hva som nå skjer i dette Gudsforlatte landet? For siste fredag, den 16. juni 2023, den dagen vil for alltid bli stående som en evig skam over denne Støre-regjeringen. En regjering som fikk kongen i statsråd med seg til å gå fra vett og forstand, og der de lot et lovforslag om å forby konverteringsterapi til både menn og kvinner, og som ligger i grenseland og er usikker på om de er mann eller kvinne. Ja som kunne reddes fra å bli ødelagt fra sine syndige lyster. Dette forbudet skal altså gjelde for alle former for konverteringsterapi, samt forbud mot markedsføring, der hjelp kan finnes. Noe denne arrogante lesbiske likestillingsminister Trettebergstuen var veldig stolt over på sin pressekonferanse.

Jo, nå blir det altså straffbart, der mange år i fengsel kan bli påregnes, for folk som gjerne vil hjelpe dem som ønsker konverteringsterapi, og der både voksne og barn skal forbys å få hjelp mot sine syke legninger. Der det er vanskelig å forstå eller å ta denne ondskapen inn over seg. Og ikke minst den rekkevidden og virkningen i denne skammelige loven. At Kongen lot dette tragiske forslaget passere i statsråd, det forteller meg alt om hvor Norge nå er på vei. Ja på en vei som ender i fortapelse og undergang. For det er ikke annet enn et direkte overgrep mot det norske folk. Og det burde vært anmeldt til politiet!

Jeg regner også med at denne loven rammer disse perverterte og ondskapsfulle menneskene som er involvert når barn kommer forvirret og gråtene hjem fra barnehagene eller skolene, der de forteller sine fortvilte foreldre hva de får lære, og at de blir fortalt at de sjøl kan bestemme om de vil være gutt eller jente! Har det klikket fullstendig nå i dette landet der undermålerne og de onde er satt til å styre landet?

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Saken er den, at det ligger stygge planer bak det hele, der ungene skal forvirres og ødelegges, der det til syvende og sist skal bli normalt å være en overgriper og pedofil. For dette er ikke annet enn en skruppelløs, moralsk og bedervet ideologi som kan sammenlignes med islam. Og der pedofili er helt normalt og hvor barnebruder og voksne menn som tar seg til rette overfor småjenter. For nå har vi fått så mange muslimer som har invadert landet vårt, at nå skal trolig barna ofres for at Ap skal få nok stemmer til høsten?

Og i tillegg så handler dette hysteriet og det skammelige "PRIDE"-kjøret, der disse såkalte LHBTQ-folka pluss FRIs ideologi som også handler om å knuse den kristne kjernefamilien. En demonisk og ond tsunami av galninger som feier over den vestlige verden. Og som snart ser ut som et nytt Sodoma og Gomorrah. Ja som trolig kan vente på samme straff som Bibelen forteller om. Der det hele kan gå veldig fort dersom ingen snart drar i nødbremsa! For hvor er biskopene, prestene og de som skal være voktere på muren? Har de kanskje sjøl gått over til dette syndige livet? For nå ser det ut som alle hemninger brister på en gang ... Perversitetene står i kø. Og stakkars de små barna som skal misbrukes og lide seg gjennom disse overgrepene!

Nei, nå er det gått for langt. Men slik går det når barn og kvinner skal styre skuta. For dette som nå er vedtatt er svært lite gjennomtenkt av to unge damer, de to enøyde ministrene Mehl og Trettebergstuen, og som kommer til å få hard medfart, der de ikke eier moral. Sannheten er, at dette er et direkte og aktivt overgrep og fundamentert på leirgrunn i en sinnsyk prosess. Og der hysteriske kvinnemennesker, som tror at de kan bruke loven mot normale mennesker, som skal tvinges til å godta abnormiteter og unormal væremåte og pervers legning. Skammer de seg heller ikke?

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Selvsagt er dette et direkte diktat og statlig overgrep, der det ikke engang skal tillates å komme med ei forbønn eller vise empati og støtte til mennesker som har gått seg vill og sitter fast i ei myr av jævelskap. Hvor de bare synker dypere og dypere i dritten og er ubekvem med sin seksuelle legning. Ja, terapi kan være så mangt – men så er det altså blitt forbudt, der trussel om lange fengselsstraffer skal skremme slike som gjerne vil hjelpe mennesker som er forførte og på den gale vei. Den brede befolkning har ikke den minste anelse om hva som er i ferd med å skje med sine barn, som blir hjernevasket og får et Prideflagg å veive med i barnehagen.

Dessverre har kjønns- og trans-ideologien sortert under samme fane som Pride og homobevegelsen. Homosaken har de vunnet for mange år siden, der denne kjerringa Kim Friele nå skal pryde haleroret på en ny Boieng 737 tilhørende Norwegian. Og nå skal disse simple og onde menneskene ta enda et steg videre, der det nå er barna som skal ødelegges med Norges lover i hånd. Dersom det er noe som burde forbys, så er det denne forferdelige kjønnsskifte-propagandaen som LHBTQ og resten av røkla driver med. Og som er strengt forbudt etter norsk lov!

Diktaturet blir mer og mer synlig for hver dag som går. Norge er ikke lenger et demokrati. Dette skammelige lovforslaget må avvises prompte, ellers betyr det at stortinget viser fingeren til alle norske statsborgere. Og hva vil så det neste bli?

Amund Garfors
Styremedlem i Norgesdemokratene i Nordland
Narvik, 23.6.2023

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1078 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015