header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

kjemisk kastrering

Helt naturlig og i tråd med et normalt menneskesyn: Harde straffer for propaganda av utradisjonelle seksuelle forhold, kjønnsskifte, pedofili, innføring av obligatoriske seksualundervisningskurs for barn og ungdom, samt styrking av tilsynet med seksualundervisning.

Hviterussland ønsker å ta tøffere grep mot pedofile seksualforbrytere i fremtiden. Hviterussland har godkjent en klinisk protokoll som inneholder en algoritme for behandling av pedofili, inkludert kjemisk kastrering. Det kunngjorde Hviterusslands statsadvokat. I tillegg ble det vedtatt en plan for å beskytte barn mot seksuelle overgrep og en mekanisme for rehabilitering av ofre for seksuell vold.

Den syke og perverse LBGTQ-ideologien som gjennomsyrer Vest-Europa som et farlig virus, finner ikke støtte i Hviterussland
Som rapportert av byråets pressetjeneste tidligere denne uken, støttet president Lukasjenko å straffe «propaganda» av utradisjonelle seksuelle forhold, kjønnsskifte, pedofili, innføring av obligatoriske seksualundervisningskurs for barn og ungdom, samt styrking av tilsynet med seksualundervisning.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

I følge det hviterussiske innenriksdepartementet ble mer enn 800 mindreårige ofre for seksuelle overgrep i 2022. De fleste ofrene, 80 % er jenter. Med loven om obligatorisk kastrering av personer som er dømt for pedofili, vet Hviterussland gjennom konkrete eksempler at de kan forvente en betydelig nedgang i de tidligere tallene.

Kjemisk kastrasjon gir ønskede resultater
Kjemisk kastrering innebærer administrering av legemidler som reduserer produksjonen av kjønnshormoner til nivåer før puberteten. Kritikere i Hviterussland, selvsagt finansiert av forskjellige vestlige NGOs, advarer om at dette trinnet alene ikke løser problemet, siden seksuell vold ikke bare er forårsaket av hormonelle problemer. Tilhengere av kastrering hevder at dette er den desidert mest effektive metoden for å hindre seksualforbrytere fra tilbakefall. Bare tre prosent av de kasterte lovbryterne ville vende tilbake til bruk av vold etter løslatelsen.

Kastrasjon også tilgjengelig i andre land og viser meget bra resultater
Minst ti land rundt om i verden har godkjent og implementert dette tiltaket som enten straff eller "behandling", selv om det rapporteres lite om det.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Sexologen John Money var den første amerikaneren som brukte kjemisk kastrering i 1966. Han foreskrev medroksyprogesteronacetat for å behandle pasienter «med pedofile impulser». I 1996 endret delstaten California sin straffelov for å inkludere den som en straff for de som ble dømt for seksuelle overgrep mot en mindreårig. Et år senere vedtok Florida en lignende lov. For tiden har rundt ni stater i USA implementert disse eller lignende tiltak mot seksuelle overgrep mot barn. Blant dem er Georgia, Iowa, Louisiana, Montana, Oregon, Texas og Wisconsin.

I USA registrerte de med bruk av kjemisk kastrering en nedgang på minst 47 % i seksuelle overgrep mot barn fra 1993 til 2005-2006. Barnevernsbyråer rapporterte at 57 329 barn var ofre for seksuelle overgrep bare i 2016. I tillegg økte disse tilfellene med karantenen på grunn av spredningen av av et normalt luftvei-infeksjonsvirus som COVID-19 i 2020. Månedlige oppringninger til organisasjoner som Nasjonal Voldtekt & Misbruk og Incest Assistance Center som økte med 22 % i 2020, med stigende tendens i 2021 og 2022 grunnet ikke faglige begrunnete lock-downs i disse årene.

Det katolske Polen var det første landet i Europa som vedtok kastrasjon og den Katolske kirke rammes derfor hardt
Den 25. september 2009 vedtok Polens underhus i parlamentet en endring av straffeloven som sørger for kjemisk kastrering av barnemishandlere. Det var det første landet i EU som godkjente tiltaket. Personer som er dømt for å ha voldtatt barn under 15 år «kan bli tvunget til å gjennomgå kjemisk og psykologisk behandling på slutten av en fengselsstraff for å redusere deres seksuelle lyst».

Imidlertid ble Polen trukket inn i store kontroverser ved denne loven, da det viste seg at den katolske kirke var ansvarlig for 28 % av rapporterte seksuelle klager mellom 2017 og 2020.

Morten Lorentzen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1105 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015