header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

syntetisk kjott

Konklusjonen burde få enhver klimaforkjemper som tror på en menneskeskapt klimaendring, til å fortvile. Da klimagærningenes verdensbilde ikke stemmer med fakta. Forskerne beviser at ved produksjon av syntetisk «kjøtt» genereres 25 ganger mer karbondioksid-emisjoner enn ved produksjon av ordentlig kjøtt. Bilde: freepik/anyaivanova.

Et brasiliansk selskap ønsker å bygge verdens største laboratorie-kjøttfabrikk i 2024 – i Spania. Opptil 4000 tonn av dette kunstige kjøttet skal produseres årlig for EU-markedet.

Helt i PK-ånden (Politisk korrekt) til den politiske kasten, som blindt følger sine herskere og er totalt avhengig av USA, FN, Bilderberger, WEF, kapitalistfirmaer med de beryktede BlackRock, Vanguard, State Street i spissen og forskjellige suspekte NGOs som eksempelvis Rockefeller Foundation, Soros sin Open Sociaty Foundation, samt Bill & Melinda Gate Foundation med flere.

Ingen vet egentlig hvordan inntak av laboratorie-produsert «kjøtt» vil påvirke menneskers helse. På grunn av bruken av såkalte «udødelige celler» for produksjon av laboratorie-«kjøtt», er det også massive bekymringer for kreftfremkallende egenskaper til slike produkter.

Noen som ser paradokset?
Ikke bare det, forskning har vist at produksjonen av slikt kunstig «kjøtt» genererer langt mer karbondioksid enn naturlig storfekjøtt.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Men det er nettopp dette de naive klimaidiotene vil forby fordi det sies å være så skadelig for klimaet.

Forskere ved University of California publiserte nylig en artikkel: «Omveltbelastning fra kultivert kjøtt: En økobilans fra vuggen til fabrikkporten.»

Konklusjonen burde få enhver klimaforkjemper som tror på en menneskeskapt klimaendring til å fortvile, da klimagærningenes verdensbilde ikke stemmer med fakta. Forskerne konkluderer med produksjonen av syntetisk «kjøtt» genererer 25 ganger mer karbondioksid-emisjoner enn ordentlig kjøtt.

Den spanske byen San Sebastian, har brasilianske JBS S.A. sammen med BioTech Foods godkjente planer for en enorm fabrikk for produksjon av slikt laboratorie-kjøtt. Dette vil i utgangspunktet produsere mer enn 1000 tonn per år og senere øke dette opp til 4000 tonn per år på markedet. Selv om det langt fra er nok til å dekke etterspørselen.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Norge produserer ca. 331 300 tonn kjøtt årlig og hver nordmann konsumerer ca. 55 kilo kjøtt hvert år. WEF-globalistenes planer betyr ikke naturlig storfekjøtt til forbrukerne, men fra en skriver/printer. I så måte er nok dette bare opptakten til betydelig flere slike kunstige kjøttfabrikker.

Så langt har den sosiale aksepten av slikt «kjøtt», som også kan beskrives som proteiner fra animalske kreftceller, vært klart begrenset. Globalistene vil imidlertid gjøre alt som står i sin makt for å gjøre konvensjonelt, naturlig kjøtt så dyrt for massene at de ikke lenger har råd til det. Fordi folk bør (selvfølgelig «for klimaet») vennligst bli vegetarianere eller veganere, alternativt livnære seg på insekter og laboratoriekjøtt.

Men er dette den verden folk virkelig vil ha, eller vil det skje en oppvåkning av massene som er i velstandskoma?

Nettredaksjonen

Kilde: Reuters

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 38 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015