header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

soros multimilliardaer red

Inkarnasjonen av ondskap, den amoralske Khazaren George Soros.

Som nesten alle mektige menn, ventet George Soros lenge før han overlot imperiet sitt til en etterfølger. At dette var nært forestående var ikke lenger en hemmelighet. Den nesten 93 år gamle oligarken hadde allerede introdusert sønnen sin fra sitt andre ekteskap, homoen Alexander, for sirkler av global makt under besøk over hele verden de siste to til tre årene.

I mellomtiden får den studerte historikeren – sønn av yrke eller rett og slett «milliardær» til og med reise alene og posere for bilder med NWO-systemlydige, logrende politikere og kunstnere.

The Open Society Foundations – Soros' private NGO
Nå har den aldrende og dessverre fortsatt ikke døde selverklærte filantropen utnevnt Alexander til sin etterfølger og satt ham til å styre sitt imperium på 25 milliarder dollar, som i hovedsak består av flere stiftelser, «Open Society Foundations» som patriarken bruker for å blande seg inn i andre lands anliggende over hele verden. «Open Society Foundations» er dermed på linje med andre selverklærte filantropiske institusjoner som «Bill & Melinda Gates Foundation», «Rockefeller Foundation», «Carnegie Foundation» eller «Ford Foundation».

Protester, vold, menneskelige tragedier, «dommer-kjøp» og «fremme demokrati» á la Soros
Hans innflytelse på politikk har ført til at han har blitt utvist fra blant annet Russland, Kina og Ungarn. Men Khazaren Soros regnes også som en uønsket person i Israel, og på Filippinene er det utstedt en dødsdom mot ham. Han har også blitt utsatt for kraftig ild i USA og England.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Ikke bare siden det ble kjent at den selverkjente Trump-motstanderen har finansiert utallige valgkamper av demokratiske påtalemyndigheter og dommere i tillegg til det demokratiske partiet for å påvirke rettsvesenet etter hans vilje.

Han er beryktet og hatet i England etter spekulasjoner mot det engelske pundet i september 1992. Sammen med andre rovdyrkapitalister «stjal» de over 6 milliarder dollar, hvorav han sopte inn over én milliard dollar i gevinst.

Samtidig støtter han mediebedrifter, venstreorienterte organisasjoner som voldsterroristene i «Black Lives Matter», Anti-fasistiske aksjon/AFA, og den syke og perverse LHBTQ-bevegelsen. Enkelte representanter for EU-parlamentet skal visstnok også være på hans lønningsliste.

Kan det bli verre: Homosønnen Alexander blir beskrevet som mer «politisk» enn sin far
Nå har sønnen hans tatt kontroll over den private «ikke-statlige organisasjonen». I motsetning til sin eldre bror Jonathan, som ble avsatt for mer enn ti år siden, blir han sett på som en som liker å vise frem makten sin offentlig. Alexander, som beskriver seg selv som mer politisk enn sin far, vil ifølge den amerikanske journalisten J.D. Rucker «tvinge politikerne til å ta pressebilder med ham slik at alle vet hvem som egentlig er sjefen».

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Milliardærens sønn vil sannsynligvis føre en mye mer aggressiv politikk enn faren og det lover ikke godt for de vestlige samfunn. Ved å overlevere stafettpinnen til Alexander, godkjente den gamle pseudo-filantropen en mer aggressiv politikk og manipulering av ikke bare vestlige samfunn.

Morten Lorentzen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 819 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015