header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

brics

Hvis man fortsatt ikke har forstått hvilke farer som truer menneskeheten og jordkloden hvis Agenda2030 blir gjennomført, er man snart ikke mer til å redde.

BRICS blir ofte positivt fremstilt i motsetning til vestlig dominans. De jobber imidlertid med samme entusiasme som Vesten for å implementere 2030-agendaen og har introdusert høyteknologiske løsninger med total overvåking av hele jordkloden og menneskeheten for å gjøre det til en realitet.

I fjor ble det holdt et BRICS-forum om Big Data for Sustainable Development i Beijing med 400 deltakere, støttet av det kinesiske, russiske, indiske, brasilianske og sørafrikanske vitenskapsakademiet og av det kinesiske instituttet The International Research Center of Big Data for Sustainable Utviklingsmål (CBAS) ble organisert. Temaene var: Big data for å støtte matsikkerhet og fattigdomsreduksjon, digital økonomi, bærekraftig byutvikling, klimatiltak og sivilbeskyttelse og bevaring av biologisk mangfold.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Kina, som medlem av BRICS (Brasil, Russland, India, Kina og Sør-Afrika, som for tiden utvides), jobber tett med andre land for å nå målene i 2030-agendaen for bærekraftig utvikling. I dette arbeidet har Kina lansert initiativer som Big Earth Data Science Engineering Program og planlegger å sette opp International Research Center on Big Data for Sustainable Development Goals (CBAS).

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Ved å utnytte Big Data, har Kina som mål å adressere økonomiske, sosiale og miljømessige problemer og etablere en digital geoforskningsplattform for global bærekraftig utvikling. Med disse tiltakene støtter Kina aktivt implementeringen av 2030-agendaen og har stor tro på en lysere fremtid for menneskelig utvikling.

For de som ikke kjenner Agenda 2030 og ikke leser Norge er Vårt anbefaler vi et lite søk med følgende tekst:

International research center of big data for sustainable development goals, eller se denne korte og informative videoen:

UN Sustainable Development Goals | HESI | SDG Publishers Compact | Cabells SDGII Partnership - YouTube

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1056 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015