header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

isbryter

Det neste ideologiske tilbakeslaget for klimafanatiker-«forskere».

I tillegg er forskerne bekymret for tilstedeværelsen av for mange isbjørner, og etterlyser en bedre isbryter for å studere klimaendringer neste gang. Dette melder svenske Aftonbladet.

13 svenske forskere har reist til Arktis med den 40 000 tonn tunge isbryteren «Oden». Deres mål: Undersøke klimaendringer, spesielt den smeltende isen(!) og varmere luftstrømmer fra sør.

Forskerne var overbevist om at Arktis ville være nøkkelen for å bevise påståtte klimaendringer, dette fordi oppvarmingen forventes å gå raskere der. Hvilket pinlig paradoks for fanatikerne: Nå sitter de fastfryst i isen.

For mye is og for mange aggressive isbjørner
«Oden» seilte så langt hun kunne, men kom bare litt nord for Svalbard og Grønland: «Isen var en ganske vanskelig sak. Vi kom ikke så langt nord som vi skulle ønske.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Dette uttaler Michael Tjernström, professor i meteorologi ved Stockholms universitet. Den ugjennomtrengelige tåken gjorde det også vanskelig for den tåkelagte svenske ekspedisjonen.

Så det neste ideologiske tilbakeslaget for klimapanikk-«forskerne».

«Vi fant ikke så mye varm luftstrøm som vi hadde håpet.»

Dette sa den svenske forskeren med et siste glimt av håp, for ifølge han var 10. juni begynnelsen på smeltesesongen. Dette er noe han er veldig glad for.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Klimaforskerne ble også truet av aggressive isbjørner, som beveger seg i området og fortsatt ikke er utryddet til tross for påståtte «klimaendringer». Klimaforskerne rapporterte om over 30 møter med isbjørner.

Svensken Tjernstrøm sier videre om de angivelige utrydningstruede isbjørnene: «De skaper problemer når de kommer for nær oss. Og derfor må vi slutte å forske på isfeltet. På den annen side er det selvfølgelig flott å se dem.»

Videre uttalte han: «Isbryteren har vært veldig bra så langt. Men i fremtiden trenger vi en bedre isbryter. Klimaet lar ikke vente på seg.»

Venter på hva? Tydeligvis ikke på klimaendringer.

Lignende hendelse allerede for 10 år siden på Sydpolen
Et klimaforskningsskip i Antarktis møtte samme skjebne for 10 år siden. På den tiden var isen så tykk at selv to isbrytere ikke kunne nå det fastklemte skipet med 74 forskere. Dette er hva man kunne lese i systemmedia den gang: «Den kinesiske isbryteren 'Schokalskiy' måtte avbryte redningsaksjonen, meldte klimaforsker Chris Turney via Twitter.»

Klimaforskere er for godtroende og uforsiktige
Kanskje støttet klimaforskerne seg på forskjellige systemmedia-artikler publisert tilbake i 2007, hvor de varslet en isfri nordpol for 2012. Det hadde kanskje vært bedre om de hadde lest eventyrstudien fra FN, datert 2019. Der påstår de at det ikke vil finnes is i Arktis 2030.

Hvis de hadde gjort det hadde de ikke trengt å håpe på den «varme luftstrømmen» i den kalde polarluften.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 29 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015