header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garfors beitostølen 060914Amund Garfors under FMI sitt landsmøte på Beitostølen i 2014. Foto: FMI.

Nå står et nytt kommune- og fylkestingsvalg klart til å bli gjennomført bare om noen få uker. Men hvem i alle dager skal vi stemme på den 11. september?

Man blir ikke akkurat imponert over disse kandidatene som stiller opp på listene for de forskjellige partiene. For utfordringen til lokalpolitikere landet rundt, det er at de ikke har snøring om hva som egentlig foregår, der de svelger absolutt alt som kommer fra sentralt hold. Og dersom man snakker til dem om de to globalistene Jonas Gahr Støre eller Erna Solberg, så skyr de deg som pesten, der de straks avslutter samtalen. Det verste man kan gjøre det er å nevne WEF i Davos og hvor Ap-pampen Espen Barth Eide har jobbet hos Klaus Schwab. Og der Høyre-mannen Børge Brende nå sitter som direktør. For dersom man nevner disse to pappskallene, da er man straks en som farer med konspirasjoner. Og man kan sikkert ta med fylkespolitikerne i samme sak. For de lever nemlig i sin egen lille verden, både disse kommunepolitikerne og fylkespolitikerne som jobber på frivillig basis. Og der de kun tenker lokalt. Men som aldri klarer å få med seg hva moderpartiene gjør for å implementere politikk fra overnasjonale organisasjoner.

Noen kommunepolitikere snakker om symbolpolitikken som viser seg i avgjørelsen om å elektrifisere Melkøya, og som er fullstendig vanvidd. Dessverre står troen på myndighetene sterkt hos de fleste, selv om mange reagerte svært negativt på Gahr Støre sitt utspill som han nylig kom med. Der han hadde med seg både finansministeren og olje og energiministeren til Hammerfest, hvor denne galskapen ble lagt fram overfor disse klimafantastene og eventyrerne. Og det fordi Gahr Støre visste at samtlige av disse etablerte partiene i kommunepolitikken her i nord, støttet dette sinnssyke grønne skiftet. Og som ikke er annet enn svada, juks og bedrag. Ja som i tillegg koster enorme milliarder.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

For når man spør disse fantastene om Agenda-2030, samt bærekraftmålene, så ser de bare dumt på deg, og forstår ikke bæra! Ja uten tvil så virker det som om at både kommune og fylkespolitikere lever i en helt annen virkelighet enn den som foregår nå. For de får ikke med seg slike viktige ting som de overnasjonale avtalene som elite-politikerne i regjering og storting gjør bak folkets rygg. Og som de har drevet med over mange år, der dette er rent landssvik! For så lenge lokalpolitikere ikke følger med på hva deres moderpartier gjør, så vil ingenting skje med tanke på politiske endringer i dette landet. Kan nesten garantere at når neste stortingsvalg kommer, da vil mest sannsynlig majoriteten av befolkningen komme til å stemme atter en gang på Høyre og Erna Solberg. Der de ikke har giddet å sette seg inn i hva de mindre partiene som Norgesdemokratene, INP eller Konservativt har å by på.

Uten at det blir en gedigen folkevekkelse der globalist-partiene blir omtrent utradert ved at et helt folk stemmer på småpartiene, ser det ut som at denne vandaliseringen av norsk økonomi, høyere og høyere priser på strøm, drivstoff, matvarer og skyhøye renter, samt en økende fattigdom blant middelklassen og klimaidiotiske tiltak og hovmodige politikere bare vil fortsette. Jeg oppfordrer alle politikere her i Nord-Norge som er imot denne "sinnsyke beslutningen" om å "stjele" landsdelens strømforsyning for å sende til Melkøya, at de bruker sin tid og innflytelse til å oppfordre folk til å stemme på de andre partiene. Og som er imot denne hjernedøde og destruktive beslutningen!

"Rikspyromaner", er et godt og dekkende ord som jeg har lært i det siste. Dette er politikere med et brennende ønske om å ødelegge alt som er bygget opp av det folket som de har bedt om tillit fra. Jo mere de greier å svi av andres verdier, desto større og mektigere føler de seg. Ja, en rikspyroman er et gjennomkorrupt vesen, som ikke eier folkevett, empati eller kjærlighet verken til landet eller det norske folk. Løgn og svik er deres varemerke og karaktertrekk som lett identifiserer en slik rikspyroman. Og i tillegg har de jobbet knallhardt for å importere verdens verste ideologi, forkledd som religion og med 250 millioner kroner i årlig statsstøtte.

Men sjøl forstår de ikke at de ender som nyttige idioter. Og idioter er til for å brukes, noe disse imamene for lengst har forstått. Men det skal disse venstrevridde, både i Ap og Høyre få erfare, at de vil bli slengt til sides når de har gjort jobben, fått de fremmede inn i styre og stell, mens de sjøl har gjort seg overflødige. Noe vi til stadighet ser i NRK, der muslimene nå har forrang framfor nordmenn ved ansettelser.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

De store Ap-personlighetene som Håkon Lie, Trygve Bratteli, Einar Gerhardsen og Oddvar Nordli, ville i disse tider, dersom de hadde levd, fått store indre kvaler ved å se den forferdelige og råe ødeleggelsen av partiets grunnverdier. Der dagens leder Gahr Støre ville blitt kjeppjaget fra Youngstorget, der han kun viser frekkhet, dumhet og nedlatenhet mot den vanlige norske mann og kvinne.

Og jeg er også ganske så sikker på at Ap og Sp kommer til å gjøre et historisk dårlig valg i hele Nord-Norge om knappe fire uker. Det kan få dramatiske effekter også på disse idiotiske planene som de stadig legger fram uten at kunnskap om denne landsdelen blir tatt med i regnestykket. Dersom den ene kommune etter den andre motsetter seg den massive og vanvittige planleggingen av disse forhatte vindmøllene, og som er selve premisset for elektrifiseringen av Melkøya, så vil aldri dette eventyrprosjektet bli realisert!

Amund Garfors
Styremedlem i Norgesdemokratene Nordland
Narvik, 15.8.2023

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 754 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015