header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

fady

Dette er/var Fady. Han ble kjørt flat som en pannekake av en muslim i en bulldoser.

«Jeg drepte ham fordi han er en kristen. Jeg hater kristne!» Dette sa muslimen Mohammed til politiet etter å ha drept sin arbeidskollega Fady.

Fady var en kristen, 29 år gammel arkitekt og hadde drømmer for fremtiden. Han jobbet for et byggefirma, men så begynte Mohammed i samme selskap som ny bulldosersjåfør. Han er en radikal muslim, og da han fikk vite at kollegaen Fady er kristen, angrep han ham brutalt ti dager senere.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

En morgen fulgte Mohammed etter Fady med sin bulldoser og kjørte ham over flere ganger til han var sikker på at Fady var død. De andre kollegene og også sikkerhetskontrollen så alt, men ingen kunne stoppe den vanvittige Mohammed.

Så, da Mohammed ble tatt til fange, tilsto han. Han var overbevist om at drapet på den «vantro» var en god gjerning. Han ble fengslet i fire dager og deretter overført til et psykiatrisk sykehus. Selv om så mange mennesker var vitne til drapet, er ikke Muhammed dømt og arrestert.

Det er helt normalt at muslimer som begår voldshandlinger, voldtekter og drap blir karakteriset som psykriatriske tilfeller og det bekrefter jo at muslimer stort sett er psykriatriske tilfeller!

Denne forbrytelsen i islams navn skjedde – som utallige ganger før – i Egypt. De 9,1 prosent av egyptiske kristne der er koptisk-ortodokse.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Drivkraften til islamsk undertrykkelse har mange ansikter i Egypt. I islamsk kultur regnes kristne som annenrangs borgere. Kristne kvinner blir trakassert på gaten, eller sinte folkemengder tvinger kristne til å flytte etter anklager om blasfemi. Disse hendelsene skjer hovedsakelig i landlige områder i Øvre Egypt og i visse urbane områder der salafistiske grupper er aktive. Ifølge rapporter er kristne kvinner og kristne jenter fra vanskeligstilt bakgrunn i fare for å bli utsatt for seksuelle overgrep, tvangskonvertering og tvangsekteskap.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 47 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015