header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

pridepharma

Pharma for Pride! Her sponser det beryktede selskapet Pfizer en avskyelig opptreden. Man kan oppsummerer at transhypen ikke er noe mer enn en lukrativ virksomhet for klinikker og farmasøytiske selskaper overfor forvirrede og indoktrinerte klienter. Bilde: shutterstock.com/EQRoy

Virkelig en boom og et megamarked: «Gender reassignments» lover millioner i fortjeneste for farmasøytisk industri, som nå allerede annonserer for disse «konverteringene» på CSD-parader. Kundeklientellet er en drøm: De kommer av seg selv og ber om medisiner som de må ta resten av livet, når de egentlig skulle vært under en strengt bevoktet psykriatrisk behandling.

Som det oppkonstruerte klimahysteriet og som koronadiktaturet hvor dødsrisikoen var på latterlige 0,23 %, ligger det også en veritabel industri bak den transseksuelle hypen.

På spørsmål om hvordan dette temaet fikk så mye oppmerksomhet i et så raskt tempo, påpeker den svenske journalisten Kajsa Ekis Ekman i en artikkel for Emma at en helt ny kundebase har dukket opp i «kjønnsskifte»-markedet for farmasøytisk industri.

I USA identifiserer nesten én prosent av unge mennesker seg som «trans», en bonanza for farmasøytisk industri da de villedede tilfellene må fores med preparater resten av livet for å tro at de er et annet kjønn.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Ekman viser til at pubertetblokkere koster 775 dollar i måneden. Etter fem år er den imponerende summen på 27.000 amerikanske dollar samlet inn. Kjønnsskifteoperasjon koster 30.000 dollar. Det er også hormoner og muligens hårfjerning, ansiktskirurgi, adamseple- eller brystfjerning.

En finansiell analyse fra Global Market Insights beskriver kjønnsskiftemarkedet som en veldig god investering: «Inntekter fra kjønnsskiftekirurgi oversteg 316 millioner dollar i 2019 og forventes å vokse med en 25 prosent sammensatt årlig vekstrate mellom 2020 og 2026.»

Fakta: Det eksisterer bare to kjønn, nemlig mann og kvinne! Det å påstå noe annet er komplett galskap!

Spesielt lukrativt for transmarkedet: Jenter som ønsker å bli gutter. Mastektomi og hysterektomi (bryst- og hysterektomi) står for 73 prosent av overskuddet i dette markedet. Global Market Insights identifiserer USA, det dekadente, syke Vest-Europa og Sørøst-Asia som de mest lovende markedene for investeringer.

Planen for hvordan dette skal oppnås er nedfelt i et svært innsiktsfullt strategidokument. Den ble publisert av verdens største advokatfirma Denton og nyhetskonglomeratet Thomson Reuters Foundation, og ble opprettet med støtte fra EU og International Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Queer & Intersex Youth and Student Organization (IGLYO). Litt av an bande som samarbeider her, eller hva?

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Dokumentet har tittelen «Bare for voksne? Kun voksne? God praksis for juridisk kjønnserkjennelse for ungdom». (Only adults? Good Practices in Legal Gender Recognition for Youth).

Brosjyren begynner med å forklare at det er «visse teknikker som kan brukes til å fremme transrettigheter i 'Good practice'-land». Forfatternes tips: Koble temaet transrettigheter med menneskerettighetene, siden kritikere da ville fått «det politiske stigmaet ved menneskerettighetsbrudd».

Videre: «‘Barnevern’ bør tolkes slik at et barn skal ha rett til å velge kjønnsskiftebehandling. Unngå begrepet ‘kirurgi’ da det kan høres alarmerende ut og i stedet snakke om ‘retten til å være seg selv’ når det kommer til kirurgiske inngrep.»

Legemiddelindustrien bør stort sett forbli usynlig og det bør gis inntrykk av at utviklingen utelukkende kommer fra LHBTQ-organisasjonene. Men ser man nøye etter er forviklingene ekstremt interessante.

Det sentrale punktet her er Pritzker-familien. De er en stor investor i klinikker for barn med kjønnsdysfori og «LGBTQ-klinikker» og har også gitt professorater for «transstudier» ved universitetet.

Personlig involvert er oberst James Pritzker, republikaner, fallskjermjeger, milliardær og grunnlegger av krigsmuseer som plutselig ble Jennifer Natalya Pritzker i 2013. Han er en av 1 % klikken og tilhører de rikeste i USA. Gubben som tror han er kvinne har en fetter, J.B. Pritzker, som er guvernør i Illinois og denne delstaten har pålagt helseforsikring å dekke kostnadene for hormonbehandlinger og kjønnsskifteoperasjoner.

Pritzker-investeringene inkluderer flere klinikker for kjønnsskiftebehandlinger for «barn som ikke samsvarer med sitt opprinnelige kjønn»:

  • 6,5 millioner dollar for programmet i menneskelig seksualitet ved University of Minnesota.
  • 5,9 millioner dollar til Palm Center, en LGBTQ-tenketank, for en studie om transpersoner i militæret.
  • 2 millioner dollar for verdens første leder i transkjønnsstudier ved University of Victoria i British Columbia.
  • 1 million dollar til Lurie Children's Hospital of Chicago for et program for utvikling av kjønn og kjønn.
  • 50 000 dollar for den første transgraden ved University of Toronto.

Pritzkerne er også mangeårige finansmenn av World Professional Association for Transgender Health (WPATH), en lobbygruppe som lager retningslinjer for hva de mener er beste praksis innen transpersoners helsevesen.

WPATH er forpliktet til å sikre at selskapets helseforsikringsselskaper dekker kostnadene ved hormonbehandlinger og operasjoner. For eksempel har WPATH inngått samarbeid med Starbucks (boykott Starfucks) for å tilby gratis brystfjerning for kvinnelige ansatte og gratis implantater for mannlige ansatte. Medlemmer av Pritzker-familien sitter også i styrene for universitetsinstitutter for sex- og transstudier.

Grensen mellom industri og aktivisme er uklar. Legemiddelindustrien har erklært seg som en menneskerettighetshelt og betjener et drømmeklientell som kommer av seg selv og vil ha medisinen resten av livet.

Man kan oppsummerer at transhypen ikke er noe mer enn en lukrativ virksomhet for klinikker og farmasøytiske selskaper overfor det man kan definere som psykiatriske tilfeller.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 901 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015