header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

karlstad

Egentlig merkelig at norsk politi også ikke advarer mot det samme her i landet, da dette også er helt vanlig her hjemme. Kan det være at illusjonen om den vellykkete integreringen og at fremmedkulturelle bidrar til et bedre Norge, er en forbannet løgn?

Den økende gjengkriminaliteten i Sverige, som er dominert av rasefremmede, skaper problemer for sikkerhetsmyndighetene. Nå kommer de første advarslene som man normalt bare hører om fra fattige land i Afrika, Mellom-Amerika og Midtøsten:

Folk bør ikke bruke merkeklær eller smykker offentlig for ikke å bli ranet.

Alle som noen gang har vært i fattige land kjenner de grunnleggende reglene som gjelder der, hvilket betyr at man ikke skal fremstille seg selv som et verdig mål for et ran eller vold.

Det betyr: Ingen dyre merkeklær, ingen dyre smykker, ingen superdyr smarttelefon og du tar bare med deg så mye penger som du faktisk forventer å bruke. Dette er fordi visningen av rikdom gjør deg til et mål for potensielle ranere og tyver. For de rikere EU-landene har slike advarsler (bortsett fra de vanlige om lommetyver på arrangementer) så langt vært ganske uvanlige.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Men i Sverige, som har mutert til et flerkulturelt mareritt takket være tiår med liberal innvandringspolitikk, blir slike råd nå offisielt annonsert.

Politiet i Värmland i Sverige har oppfordret innbyggerne til ikke å bruke merkeklær eller dyre smykker når de går rundt i fylkets største by, Karlstad.

Innbyggerne blir bedt om å kle seg dårlig for å sikre at de ikke blir ranet eller mishandlet av kulturfremmede.

PK-narrative om at «innvandring» (invasjon) er en berikelse faller sammen som et korthus
Lokale myndigheter har identifisert flere sentrums- og forstadsområder som bør unngås. Dette er uoffisielt såkalte «no-go-områder» og deres eksistens har alltid blitt benektet av de som er ansvarlig for masseimporten av de dysfunksjonelle skapningene, men nå kan man ikke lenger lyve om realiteter.

«Det er ikke lurt å bruke dyre ting, for eksempel en merkevest, gullkjeder eller en hatt/cap», sier Tia Jylhä, kriminalforebyggende koordinator ved Karlstad fylkespoliti. «Vi ser en trend med unge mennesker som raner andre og selger varene», legger hun til.

Hva hun ikke sier er at ofrene i over 95 % av tilfellene er hvite svensker.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Imidlertid er disse «unge» nesten utelukkende kandidater eller medlemmer av ulike migrantgjenger som sprer seg som en kreftbyll i nabolandet. Både politiet og ambulansepersonell har delvis kapitulert og viser at de er maktesløse overfor de forskjellige mafiagruppene som har infisert og skapt et dysfunksjonelt samfunn.

Når et land importerer menneskemateriell fra den den 3. verden, er selvsagt resultatet at landet selv muterer til et drittland som kan måle seg med dysfunksjonelle land i den 3 verden.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 61 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015