header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

woke

«Ikke tro at det nytter å kjempe imot: Vi vil bekjempe alle døde og levende hvite menn, inkludert alle hvite kvinner helt til det sosiale konstruktet som er kjent som den ‘hvite rasen’ er ødelagt. Ikke dekonstruert, men komplett ødelagt.»

Sitat: Noel Ignatiev, tidligere professor ved Harvard Universitetet i sitt tidsskrift «Race Traitor».

Ytringsfrihet, universelle menneskerettigheter, teknologiske fremskritt, like rettigheter, innføring av demokrati og til og med avskaffelse av slaveri – dette er bare noen av de hardt tilkjempede prestasjonene til den vestlige sivilisasjonen, uten hvilke våre liv i dag og livene til milliarder av andre mennesker ville vært annerledes.

Men i stedet for å vise stolthet og takknemlighet til våre forfedre, er det vestlige samfunn kommet til et punkt der dets dominerende tidsånd, nemlig «wokeisme» og dens underliggende filosofi, postmodernisme, krever dens «dekonstruksjon», dvs. sletting av alle aspekter av dens prestasjoner, verdier og dyder, dvs. hele dens identitet.

Woke er rasisme mot verdens minste minoritet, den hvite rasen
Woke-venstre påstår at alt som utgjør den vestlige sivilisasjonen eksisterer utelukkende på grunnlag av undertrykkelse, diskriminering og utnyttelse av et privilegert hvitt overherredømme, ledet av den hvite heteroseksuelle, såkalte CIS-mannen, den nåværende fienden til denne «wokeismen». Det faktum at slike antisosiale og destruktive strømninger bare kan eksistere i den vestlige verden, mens deres eksponenter blir forfulgt og ufarliggjort i enhver annen kultur, ignoreres bevisst. Faktisk virker det som om datidens sosiale revolusjon under fanen «Liberty, Equality, Fraternity» nå spiser sine egne barn.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Et økende antall politiske, intellektuelle og medieledere forklarer vår historie og opprinnelse, våre verdier og dyder, vår vitenskap og kultur, vår identitet og dermed vår eksistens på grunn av «hvithet», dvs. på grunn av det «hvite» DNA, som fienden og som det nå er politisk korrekt å bekjempe.

For eksempel er den klassiske familien, som representerer den minste og viktigste cellen i vårt samfunn, stemplet som en ondskapens høyborg og delt inn i sine individuelle deler av gjerningsmann (far, «hvit cis-mann») og offer (mor og barn, undertrykt i sine respektive kjønnsroller ) «dekonstruert».

Vårt språk, litteratur, kunst, arkitektur, matematikk, historieskriving, vår vilje til å prestere og kunnskap, som helseskader forårsaket av overvekt, er nå også de «hvite» kjennetegnene som «diskriminering» og «undertrykkelse» og må også bli «dekonstruert».

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Dynamikken som er i ferd med å utvikle seg, denne betingelsesløse naturen som alt «hvitt» i vårt samfunn skal dekonstrueres, dvs. slettes har ofte ført til forfølgelse og massemord i menneskehetens historie. Hva annet skal man konkludere med hvis det biologiske utseendet til en person i form av hudfargen alene sidestilles med de mest negative egenskapene som må «dekonstrueres» og avskaffes (avskaffe hvithet)? For eksempel lærer vi av regimet at «... livet du lever er ganske enkelt privilegert fordi du er en hvit person».

Artikkel-titler som: «Abolishing whiteness has never been more urgent». («Å avskaffe hvithet har aldri vært mer presserende») presentert av Al Jazeera. Harvard tittel: «Abolish the White Race.» («Avskaffe den hvite rasen».) «Whiteness Is a Pandemic», («Hvithet er en pandemi») ble presentert av The Root. Ovennevnte titler er nå helt vanlig og øker i omfang.

Det har vært mulig å observere i Sør-Afrika i årevis hva det kan føre til når man demagogisk beskriver etniske grupper som en sykdom og oppfordrer til å utrydde dem: Tusenvis av hvite ofre er nå det beklagelige resultatet av slagord som «Drep boerne!» eller «Drep de hvite», som ble kalt til de hylende massene av noen av de høyeste politiske tjenestemenn. Kanskje vi gjør klokt i å gjenkjenne en slik ødeleggende dynamikk når de utspiller seg før de blir ustoppelige.

Tidens tegn taler et tydelig språk.

André B.
Gjesteskribent
Navnet er kjent av nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 889 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015