header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

pfizerkontrakt norge eu

Hverken effekt eller bivirkningene er kjent, og absolutt ikke mulige langsiktige konsekvenser. Kontrakten mellom Pfizer og EU, innbefattet Norge er nå offentlig, og bekrefter det kritikere har sagt i årevis.

«Ledere over hele verden har hensynsløst gjort innbyggerne sine til laboratorie-rotter ved å signere dette søppelet. Sinnsykt.»

Det har vært rapporter om dette en stund, i går ble kontrakten lekket og er offentlig tilgjengelig.

EU har signert en kontrakt med Pfizer for 5,4 milliarder ikke virksomme og farlige «vaksine»-doser som kostet ufattelige 100 milliarder euro.

Kontrakten sier eksplisitt at effekt, bivirkninger og langsiktige konsekvenser er ukjent.

Mottakerne av den eksperimentelle mRNA giften må nå konfronteres med ubehagelige fakta og en rettsprosess må innledes mot alle involverte som rundlurte det norske folk og brøt Grunnloven helt bevisst i flere år.

Fakta var kjent for løgnerne og protagonistene!

Dette var og er kjent for tidligere helseminister Bent Høye, daværende statsminister Solberg og regjeringen, den maniske Nakstad, Helsedirektoratet med løgneren Guldvog, tidligere direktør i FHI, hykleren Camilla Stoltenberg og hele statsapparatet.

De fortalte deg at «vaksinen» var sikker og effektiv. De løy helt bevisst!

Likevel ble effekt, fritt for bivirkninger og langvarig skade i det uendlige hevdet, med glimrende hjelp fra de statsfinansierte ordre-mottakerne i systemmedia. Vaksinasjonskrav ble pålagt. Norge vedtok til og med en lov for generell vaksinasjon, og i praktisk talt alle land ble visse yrker – spesielt helsevesen eller soldater – tvunget til å «vaksinere» seg.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

De som gjennomskuet det planlagte hysteriet rundt et virus hvor dødelighetsprosenten var på latterlige 0,23 %, vel å merke ikke for personer med alvorlige underliggende sykdommer, samt eldre og de med svekket immunforsvar. Disse ble ikke beskyttet og hele befolkningen var i årevis underlagt et diktatur.

Solberg-regjeringen sørget for at kontrakten skal være hemmelighetsstemplet i 60 år og spørsmålet er hva vil passere når kontrakten nå er offentliggjort?

Nå må det være innlysende for alle, selv de som har tatt boosterdose 3 eller 4 ganger, hvorfor alle land rundt om i verden hemmeligholdt kontrakten med Pfizer og BioNTech.

De bekrefter i utgangspunktet at enhver kritikk fra de som var i opposisjonen og i årevis presenterte fakta om at dette medisinske eksperimentet var moralsk og etisk totalt uforsvarlig.

I følge Pfizer og BioNTech har mRNA-stoffet:

  • En ukjent virkningsgrad!
  • Utløser ukjente bivirkninger!
  • Ukjente langtidsvirkninger!

Kontrakten er stort sett likelydende med kontrakten som Sør-Afrika inngikk ved de nevnte beryktede Big Pharma konsernene og som vi offentliggjorde 22. september d.å.:

https://fmi.no/2754-mrna-og-korona-sor-afrika-har-publisert-kontrakten-med-pfizer-som-var-regjering-sa-desperat-prover-a-skjule-for-oss-220923.html

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Vi gjengir her en meget kort og sjokkerende del-oversettelse av kontakten mellom Pfizer/BioNTech og EU og Norge:

«Den deltakende medlemsstaten erkjenner at vaksinen og de vaksinerelaterte materialene og deres komponenter og komponenter utvikles raskt på grunn av nødsituasjonen med COVID-19-pandemien og vil fortsette å utvikles etter at vaksinen er gjort tilgjengelig for de deltakende Medlemsstater under APA som skal undersøkes.

Den deltakende medlemsstaten erkjenner videre at langtidseffekten og effektiviteten av vaksinen foreløpig er ukjent og at vaksinen kan forårsake uønskede effekter som foreløpig ikke er kjent. Den deltakende medlemsstaten erkjenner videre at vaksinen, der det er aktuelt, ikke vil bli masseprodusert.»

«Ledere over hele verden har hensynsløst gjort innbyggerne sine til laboratorierotter ved å signere dette søppelet. Sinnsykt.»
Sitat: Kim DotCom.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 100 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015