header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

finanssystemet

Den 15.10.23 rapporterte BBC fra Nord-Nigeria om islamister som angrep 68 byer, brente, torturerte og drepte på nøyaktig samme måte som det islamske Hamas (som betyr vold) gjorde i Gaza 7. oktober.

Media var som vanlig stille om det. Hvis vestlig media i det hele tatt bryr seg, meldes dette som "etniske sammenstøt" o.l. mens det i realiteten er kristne i Afrika som får gjelde. I Afrika går nå forskjellige islamske terrorfraksjoner sammen i ISWAP, Islamic State of Western Afrika for en mer effektiv utrydding av vantro kristne. Det meldes om rundt 3 millioner kristne under en stadig tydeligere trussel. De siste 5 tiår, er omkring 10 millioner kristne fordrevet og drept i Nigeria og Sudan. Vi hører om kristne bønder som myrdes på åkeren, om mennesker som bortføres, om kirker som brennes med hele menigheten i, nylig i Uganda ble en kristen skole brent ned med 50 barn innesperret. Hvor tar de grusomhetene fra? Metodene er de samme som nå ble eksponert av Hamas. Men terror mot kristne o.a. som islam forstår som "vantro", også blant egne rekker, blir oftest møtt med fullstendig stillhet i norske media og i tillegg blir terror mot Israel møtt på variert måte, ofte med krampaktig forsvar av terroren fra Hamas. Som seg hør og bør fra Norge som er formann i FN/EU-givergruppen til PLO/Hamas, som styrer Gaza. Og dette selv om Israel opplever nær daglige drap og terror fra den kanten, og muslimene burer seg selv inne i ghettoer, – byer – der det er farlig for vestlige å gå inn. Der bygges opp slike ghettoer, slike Gaza`er og Vestbredden`er i mange europeiske byer i dag. Hvorfra terror sprer «svenske tilstander»?

Vi grøsser over halshugging av barn under terroren, og også over flere bestialiteter under angrepet 7.10. Men for å forstå, må vi bak i historien. Forklaring på ethvert litterært verk, ligger ofte i forfatterens bakgrunn. Her stifteren av islam, Muhammed. I denne bakgrunnen ligger Arabias ca. 80 forskjellige guder. Også på Muhammeds tid, var det gudene som bestemte alt i den hedenske verden. Vi leser om Babylons ovner for ulydige borgere, om storfolks død som bidro til gravlegging av masse mennesker, i pyramidene i Egypt så vel som i gravhaugene i Norden. Som Muhammed lovte paradis for de som myrdet jøder, dernest kristne, hindu o.a. vantro, ofret også vi en rangordning av mennesker, øverst var kongssønner og t.o.m. en konge, nedover var slaver og nederst "naut", som Snorrre forteller. Humanisme slik Vesten fikk fra Bibelen var fullstendig ukjent. Regler som "ikke myrde" et juridisk prinsipp med lovens strengeste straff fra de 10 Bud, synet på "din neste" som alle, og du skal ikke engang "begjære" din nestes eiendom, var så fremmede begrep at hebreerne ble i det enorme perserriket betegnet som "de har annerledes lover enn ALT ANNET FOLK".

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Stifteren av islam hadde en flergudelig bakgrunn, stammen drev slavedrift og kom i kontakt med jødene i Mekka i voksen alder. Illustrert vitenskaps bilag 2002 "Terningen er kastet" forteller at han ble så imponert over at de hadde ei bok som virket samlende. Muhammed var analfabet og hadde "sekretærer" til å skrive ned hans "koraner", åpenbaringer. Her er en del navn man kjenner fra Bibelen i tillegg til at Koranen er delt etter bibelsk eksempel i kapitler og vers. Delen som ble skrevet under "Mekkaperioden" er kaotisk men fredelig. Da Muhammed ble truende pga. jødene og kristnes vantro, var det mektige jødiske slekter som presset han ut av Mekka år 622. De følgende 10 år samlet han betalte folk og massakrerte, beleiret og jagde jødene fra sine byer og områder i Arabia. Godt kjent er strupekuttingen av 900 jødiske menn i Medina. Etter massakren i Khaybar lovte han at Arabia skulle være ren for jøder, som er beholdt til nå. 629 ble Mekka tatt. Her slipper ikke vantro inn. Etter Muhammeds død 632 spredte volden seg raskt etter stifterens eksempel og kom på 700-tallet til Østen. De fleste nå muslimske land var offentlig judeokristen under Romeriket på 600-tallet.

Hvor mange vet at Djengis Khan og hans sønnesønn Timur Lenk var muslimer? Timur Lenk er begravd under en moske i Usbekistan, han er en helt i Østen, velkjent for sine fjell av hoder som han bygde av drepte fiender (les: forsvarere). Vi hører ofte om hodekapping av islamister. Hvor tar de det fra? Suraene nevnt i det følgende er forkortet, men det er opp til alle å se dem. Sura 8:12...La de troende holde stand! I de vantros hjerter vil Jeg kaste skrekk! Halshugg dem og skjær av dem alle fingrene"(se eng.utg. Einar Berges er kalt en snillistisk katastrofe). Ang. siste setning ser man dette praktisert i på forsida av Senter mot antisemittisme, SMA sitt blad nr. 3/97. Her vises fra en nedbrent kristen landsby i Sudan, et babypar, tvillinger, med avskårne fingre. Nevner sura 47:4 "Når du møter de vantro så som nekter sannheten, så kapp hodene deres av".

Vi har også sett bilder fra den tyrkiske massakren i Armenia, av nakne kristne kvinner som henger døde på rad på rad med kors. Her henvises til sura 5:37 "Deres lønn, som bekjemper Allah og hans sendebud . . .skal være at de drepes eller korsfestes, at hender og føtter kuttes av kryssvis eller at de fordrives fra landet..."

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Hva angår brenning, er her mange påbud, nevner sura 18:28 som også forklarer de mange tilfeller av syrekasting/tortur med syre. "Si sannheten kommer fra Allah. La den tro som vil og den være vantro som vil. Vi har beredt en ild for de vantro som omslutter dem som et telt. Når de roper om vann skal de få vann som smelter kobber, som skålder deres ansikter. For en forferdelig drikk!..." Sura 22:12-22 "De som er vantro får tilskåret klær av ild og det tømmes kokende vann over hodet på dem slik at alt som finnes i deres indre og deres hud smelter. Hver gang de i sin nød vil komme seg ut derfra, drives de tilbake. Smak nu helvetesbrannens straff. Sura 4:78 "Bekjemp Satans sønner som er jøder og kristne og enhver ikke-muslim" Ordet "Bekjemp" er feil oversatt fra arabisk, det skal være drep alle, massakrer.

Også om by-utslettelser er påbudene mange. Nevner sura 9:74 "Strid mot de vantro! Vær hård mot dem! Helvete blir deres endelikt! Når vi vil utslette en by, sender vi påbud til dens folk i vellevnet som fortsetter i synd. Så blir Ordet realitet for byen, og Vi ødelegger den fullstendig". Sura 7:2-4 "Hvor mange en by har vi utslettet i nattlige raid. Vår terror kom til dem, vår straff innhentet dem"

Her er m.a.o. en sura for ethvert stunt man finner i islam. Og det burde være en plikt for alle politikere å sette seg grundig inn i denne siste hedenske store ideologien, hva det innebærer å importere dens tilbedelsessteder der små barn læres opp i slike og mange liknende groteskheter.

Mika Pettersen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 133 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015