header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

islamparti

London med en muslimsk borgermester er allerede fortapt og en No-Go Area for hvite, majoriteten av befolkningen er ikke-europere.

Hus for hus, gate for gate, nabolag for nabolag, by for by...Overtakelsen og aktivt fokeutbytte er muslimenes målsetting for Europa. Svaret fra det naive Europa er en fortsettelse av masse-importen av disse kulturfremmede. Foto: Imago.

Hamas-angrepet og Israel sitt forferdelige massemord på sivile i Gaza-stripen fungerer tilsynelatende som en akselerator over hele Europa for det stadig åpnere uttrykket for islams krav om mer innflytelse og makt.

Ikke bare er gatene fylt med pro-palestinske demonstranter, i Storbritannia er «Islams parti» offisielt registrert i valgkommisjonen bare seks dager etter Hamas-angrepet. Partiets uttalte mål er å «gi alle minoriteter i Storbritannia en stemme. Vi vil sørge for at alle problemer som eksisterer i det store landet Storbritannia blir beseiret.»

Islamiseringen av Storbritannia, som har blitt observert i årevis, er imidlertid et av hovedproblemene!

Partiemblemet viser den islamske halvmånen og under den står ordene «Frihet er en selvfølge». Dette kan man kun forstå med kynisk humor, for i hvilket islamsk land er frihet en selvfølge?

Det er fortsatt uklart hvem som står bak partiet. Imidlertid forlot mange muslimer det venstreorienterte Arbeiderpartiet fordi det støttet Israel. «Jeg var medlem av Arbeiderpartiet i 31 år. For meg var Palestina-krisen dråpen som fikk begeret til å renne over.» Dette uttalte muslimen Waheed Akbar, den tidligere ordføreren i Luton.

Muslimer er en «politisk og sosial faktor»
Folk har inntrykk av at Labour-leder Keir Starmer «blindt støtter den israelske regjeringen», fortsatte han. Luton har den fjerde største muslimske befolkningen i England. Labour er totalt avhengig av stemmene deres. Flere politikere har i et åpent brev bedt Labour om å ta avstand fra Starmers støtte til Israel. En parlamentsmedlem snakket allerede om «den klart største responsen vi noen gang har hatt for et enkelt tema». Azhar Qayum, administrerende direktør for Muslim Engagement and Development (Mend), har allerede truet med at Labour/Arbeiderpartiet ikke lenger kan ta muslimske stemmer for gitt.

Dekadente Europa har masseimportert muslimer gjennom flere tiår, nå kommer den ubehagelige regningen
Mønsteret med å danne islamske partier bekreftes også fra Sverige med islamistpartiet «Nyans» som ved siste valg oppnådde 0,44 % på landsbasis og i enkelte storbyer som det beryktede Malmø oppnådde de nesten 3 %.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

I Belgia eksisterer det et etablert islamsk parti hvis målsetting er å omgjøre Belgia til en islamsk stat.
Fenomenet med islamistpartier er allerede et faktum Tyskland, Østerrike og andre vest-europeiske land. Andelen muslimer i Vest-Europa er så høy at de nå utgjør en skremmende politisk og sosial faktor. Når venstresidens partier ikke fungerer slik de ønsker, danner de egne partier, noe som man juridisk ikke kan hindre de i å gjøre. Demografi fungerer perfekt for islam, da den enkelt kan infisere den parlamentariske politikken og derved ta kontrollen over forskjellige land.

Dette er den uunngåelige konsekvensen av en totalt uforståelig massemigrasjonspolitikk de siste tiårene og nå blir regningen presentert.

Morten Lorentzen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 120 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015