header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

norge i dag

Demokratier kollapser aldri plutselig. Nedturen er nesten alltid innledet av elitens bedrag og svik.

Hvilket samfunn skal kulturfremmede integreres i? Hva holder «oss» sammen? Det finnes knapt noen felles kultur eller et ledende prinsipp i det egalitære massesamfunnet lenger. Spørsmålet og floskelen om integrering forutsetter at det lønner seg å tilpasse seg et vertssamfunn.

Enhver, selv de systemslavene som følger NRK eller VG sine «nyhetssendinger»/fordummende indoktrinering, konstaterer at på gatene i små og store norske byer i disse dager har den demografiske situasjonen for lengst overskredet sin zenit og en vei tilbake eksisterer bare med en komplett stopp av masseimporteringen av ikke-norske og med en effektiv tilbakesending av de fremmede.

En vital islamsk kultur møter et selvpåført impotent norsk samfunn som har ignorert ulike advarselssignaler de siste tiårene!

Denne utviklingen kommer ikke fra ingensteds, slik noen intellektuelle vil ha oss til å tro. «Selv demokratisk organiserte samfunn kan, som plutselige kriser viser, kollapse over natten til uforsonlige tvister», hevder enkelte woke talsmenn. En setning som er tilslørt og leder deg på feil spor.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Fordi demokratier aldri plutselig kollapser. Nedturen er nesten alltid innledet av svikt fra eliten, som også har vært tydelig i Norge de siste 70–80 årene med intrikat statskorrupsjon på alle plan.

Islamsk toleranse er et eventyr
Æresdrapene som har vært utbredt i hele Europa i flere tiår var ikke nok til å få til en radikal reversering i innvandringspolitikken blant politiske ledere. Tidlige advarsler fra eksperter på islam ble også avvist. Allerede i 2006 forklarte oldtidshistorikeren Egon Flaig at islam alltid har som mål å erobre verden. Han beskrev sharialoven som «den verste trusselen mot demokrati og menneskerettigheter i det 21. århundre».

Alvorlige forbrytelser gir ingen konsekvenser
Fra 2015 og fremover ble alle som trakk seg fra entusiasmen over de innkommende migrantbølgene og ikke sto frem og applauderte og begeistret iakttok befolkningsutvekslingen ansett som spedalske for den politisk-korrekte klassen. Gruppevoldtekt ble senere akseptert med samme skuldertrekk som det stadig økende antallet knivangrep og grov kriminalitet. Selv klanstridigheter i Oslo og over hele landet eller de nå tradisjonelle kampene på såkalte «Eritrea-festivaler» gir woke-venstre ingen selvinnsikt.

Kjøp tidligere utgaver av Norge Er Vårt. Enkeltnummer kr 65,–. To nummer (årlige) kr 120,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Det er først gjennom de antisemittiske maktdemonstrasjonene på gatene at i det minste noen av den politiske eliten ser ut til å våkne. «Vi var naive, blinde og tolerante altfor lenge», kan man høre fra politikere hvis man har samtaler med de privat. Offisiellt ytrer disse feige gestaltene ikke et ord, man kan jo miste sin posisjon og de tilhørende frynsegodene.

Mellom flerkulturell utopi og selvutslettelse
En radikal minoritet drev den politiske klassen foran seg og i årevis har den politiske og økonomiske eliten latt seg drive av en radikal minoritet som i økende grad har fått makt og skapt et komplekst samfunn med den.

Begreper som «antimuslimsk rasisme» eller «høyrepopulistisk hets» ble noen av kampbegrepene til woke-venstre. Statlige milliardbeløp ble – og blir fortsatt – pumpet inn i en innbilt kamp mot såkalte «høyre-ekstreme».

Dogmaet som nå gjelder, også bekreftet av landsforræderen og løgneren (jeg vet ingen ting om innsidehandler Sindre sine aksjehandler) Erna Solberg om at Norge ikke lenger tilhører oss nordmenn. Det etablerte gjennomkorrupte politiske systemet forholder seg til den meningsløse utopien om hvis alle bare holder seg pent til de demokratiske reglene, så spiller det ingen rolle hvem som bor i dette landet.

De fleste av dem som har bodd her lenge innser nå at alle disse utopiske ideene har tatt slutt. Det som må følge politisk er handlinger og ikke ord.

Stopp all fremmedkulturell invasjon! Send alle rasefremmede hjem!

Nils A. Pettersen
Oslo, 12.11.2023

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 287 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015