header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

menneskesmuglere

Visste du ikke at befolkningutveksling er en milliardindustri som har voldsomme ekspansjonsmuligheter? Visste du ikke at over 80 millioner kulturfremmede bare venter på å komme til Norge og Europa for her blir deres tilværelse belønnet meget bra økonomiske og det uten noen forpliktelser? De fremmede som jeg skal bidra til å masseimportere bare venter på at vi europeere blir i mindretall, men det bryr jeg meg ikke noe om.

Hvordan har de siste dagene dine vært? Fikk du lite sol og mye regn? Var det mørkt og trist? Har du spist og drukket godt? Kanskje gikk du en liten tur og gjorde et unødvendig impulskjøp? Har du vært med på en fyllefest eller lagt ut intetsigende selfies?

Forhåpentligvis har du ikke sett noen rasefremmede, selv om jeg sterkt betviler det.

Du har kanskje som meg, også tenkt på fremtiden din. Min plan: Jeg vil og skal bli menneskesmugler.

For eksempel i Middelhavet. Jeg vet at godt betalte menneskesmuglere som jobber på statsfinansierte transportskip ikke er populære blant de såkalte «høyre-ekstreme/nazistene», men det er en jobb med glimrende fremtidsmuligheter og bra betalt er det også.

Min lukrative fremtid kan være kulturfremmedes fremtid
Millioner av mennesker flykter fra krig, vold, innbilt forfølgelse, fra sult og deprimerende fattigdom, fra et liv uten fremtidsutsikter. Så min lukrative fremtid kan være kulturfremmedes fremtid. Jeg drar nytte av nøden til millioner og noen av millionene drar nytte av meg for mitt kommende arbeid som menneskesmugler.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Synes du det er umoralsk, kynisk og direkte kriminellt? Synes du virkelig at det er uanstendig å leve på bekostning av det som blir definert og propagandert som et bidrag til et fargerikt og multikulturellt Europa?

Visste du ikke at dette er milliardindustri som har voldsomme ekspansjonsmuligheter? Visste du ikke at over 80 millioner kulturfremmede bare venter på å komme til Norge og Europa for her blir deres tilværelse belønnet meget bra økonomiske og det uten noen forpliktelser? De fremmede som jeg skal bidra til å masse-importere bare venter på at vi europeere blir i mindretall, men det bryr jeg meg ikke noe om.

Norge har en bra økonomi, nok plass og trenger nye fagkrefter
Tenk at mattallerkenen din er så full fordi tallerkenene til de sultne er tomme. For våre billige t-skjorter får kvinner i India eller Bangladesh mindre enn noen ører, uten helse- eller pensjonsforsikring og minst 12 timers arbeidsdag, 7 dager i uken. «Smarttelefonene» dine (jeg også eier flere, da jeg er viktig) inneholder blant annet Kobolt, som i stor grad utvinnes av barneslaver i Kongo uten samsvar med sosiale, arbeidsrettslige, helse- eller økologiske standarder.

Den norske regjeringen, eller stortingspartiet du valgte og fortsatt tror på, støtter blant annet autoritære regimer i Afrika med penger og logistikk for å trene politifolk, bygge interneringsleire og installere overvåkede grensesikkerhetsfasiliteter for å forhindre at de som ønsker å flykte fra menneskerettighetsbrudd og borgerrettighetsbrudd forlater landene.

Norge bidrar også til folkerettsstridige kriger hvis USA gjennom NATO gir ordre om det. Vi vil jo være best i klassen og være populær. Penger har vi jo nok av og de vil aldri ta slutt.

Ikke glem: Våpen MADE IN NORWAY er blant våre mest populære og inntektsbringende eksportnæringer. Jada, jeg vet at de dreper eller truer uskyldige mennesker i mange deler av verden. Og nei, de bringer ikke fred, ikke engang i Ukraina eller Israel, men næringslivet i Norge trenger jo virkelig disse inntektene, eller hva?

Vil ikke du også vurdere å bli menneskesmugler?
Noe som bringer oss tilbake til mitt kommende yrkesvalg. Jeg vet at jeg er veldig etterspurt, for mennskesmuglere er jo siste sjanse for flertallet av de som blir kalt «flyktninger». Delvis takket være skattepengene dine, har lovlige, trygge, humane veier ut av krig og tortur og elendighet lenge vært stengt, eller har de det?

Det er visstnok bygget opp tungt bevoktede yttergrenser i Europa som blir patruljert av tungt bevæpnede militære og spesialpolitienheter. EUs grenser er oppgradert og skal være umulig å passere. Hundrevis av kilometer med gjerder og murer, noen meter høye og utstyrt med overvåkings- og varmekameraer, med bevegelsesdetektorer og piggtråd.

Grensekontrollene er nå like effektive som da vi hadde den livsfarlige Korona-pandemien og ingen fikk lov til å reise ut eller inn til forskjellige europeiske land. Heldigvis gjennomførte myndighetene dengang effektive «Lock-downs», masker og kontroller, ellers var sikkert halve befolkningen nå døde.

Grensegjerder eksisterer mellom Ungarn og Serbia, mellom Hellas og Tyrkia eller Makedonia, mellom Bulgaria og Tyrkia, mellom Litauen, Polen og Hviterussland.

Byggingen av disse såkalte grensebeskyttelsesanleggene betales fortsatt av de nasjonale myndighetene, men EU planlegger nå økonomisk bistand. Ved Europas yttergrenser håndheves folkerettsstridige tilbakevisninger av de «supereffektive» Frontex, samtidig som de aktivt er involvert i transporten av hundre-tusenvis av fremmede til Europas tilsynelatende utømmelige sosialsystemer.

Europa beskytter seg mot flyktningene med en grusom brutalitet, det blir jeg fortalt daglig av systemedia
Hver dag drukner mennesker som prøver lykken på rømningsveiene via Libya, Egypt, Tunisia eller Marokko i Middelhavet mens de prøver å nå Italia, Malta eller Spania. Desperate kulturfremmede fra Afrika våger gjentatte ganger å storme det tolv kilometer lange og noen ganger ti meter høye grensegjerdet mellom Marokko og den spanske enklaven Melilla. Bare noen få kommer seg gjennom, noen blir sittende fast i gjerdet, pådrar seg livstruende skader på den påmonterte piggtråden eller blir umiddelbart slått tilbake av grensevaktene.

Kjøp tidligere utgaver av Norge Er Vårt. Enkeltnummer kr 65,–. To nummer (årlige) kr 120,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Det å lage en oversikt over alle befestede grenser som eksisterer rundt omkring i verden, eller vise til alle menneskerettighetsbruddene som ofte støttes av Norge eller EU i navnet for å beskytte kulturfremmede vil ta ufattelige mange timer og dager.

Men uansett hvor brutale de europeiske grensevaktene er, har de som blir definert som flyktninger ingenting å tape. De kommer fra Etiopia, Burkina Faso, Tunisia, Marokko og Myanmar. Fra Nigeria, Mali, Madagaskar, fra Pakistan, Bangladesh, Eritrea, Somalia, Afghanistan, Kongo og alle land i Afrika og Midtøsten.

Disse menneskene, det forteller de iallefall selv, har et helvete bak seg og alt som ser ut til å skille dem fra et bedre liv er en liten strek på et kart, et gjerde eller en sikker sjøreise. De vet at de fleste av dem ikke vil klare det, men desperasjonen deres er så stor at de prøver likevel. Nødvendigvis med hjelp av humane menneskesmuglere.

Penger nok til å betale menneskesmuglerne er ikke noe problem. Dette er virkelig nødlidende, iallefall majoriteten som består av krigsdyktige unge menn mellom 16 og 35 år.

Menneskemuglere er skapt av den europeiske politikken. Jo mer brutal sikkerheten til Festning Europa er, jo mer sofistikerte avskrekkings- og overvåkingssystemene er, jo mer presserende trengs vår faggruppe, altså dyktige menneskesmuglere. Uten menneskesmuglere ville mange ikke ha klart å komme til og leve et sorgfritt liv i Europa.

Det er moralsk riktig at Norge finansierer min kommende jobb som menneskesmugler
Selvfølgelig vil jeg få godt betalt for min hjelp som menneskesmugler i Middelhavet. Jeg må bare finne et egnet skip og det finnes det jo nok av. Heldigvis betaler Norge milliardbeløp slik at denne næringsvirksomheten kan blomstre og ekspandere. Egentlig er det fint at dette ikke blir belyst i systemmedia, eller hva?

Ytelser og hardt arbeid må lønne seg, jeg er sikker på at vi er enige om det, du og jeg. Akkurat som millionærene og milliardærene som gjennom deres stiftelser/NGO spekulerer med vann, mat, land, kriger og dermed ødelegger livsgrunnlaget for fremtidige «flyktninger», defineres også jeg som menneskelig avskum, spesielt av de forferdelige umenneskelige «høyre-ekstreme» og «nazistene».

De liker ikke oss menneskesmuglere, ei heller rasefremmede. Ikke fordi vi tjener penger på en moralsk riktig og viktig måte, men fordi vi konfronterer de og de vestlige samfunnene med mennesker og problemer som «høyre-ekstreme» og «nazistene» ikke ønsker å bli konfrontert med.

EU vurderer nå å bekjempe mine fremtidige kolleger og meg, men jeg tror ikke de vil eller kan gjennomføre det. Bare ved å bekjempe menneskesmuglerne, hevdes det, kan massedødsfall av kulturfremmede i Middelhavet og via andre rømningsveier forhindres. Propagandaen har lenge vært vellykket.

Undersøkelser viser at flertallet av innbyggerne i Europa, altså ikke politikerne, men folket kritiserer menneskesmuglere for aktivt å bidra til at individer fra andre kulturer å reise problemfritt til Europa.

Vær med på å bidra til et Europa uten grenser og raseblanding
Det ville vært bedre om du i stedet gikk ut i gatene for å demonstrere mot denne opprørende kynismen, mot denne brutaliteten som grensekontroller representerer. Det ville vært bedre om du beleiret og plaget de politiske representantene slik at vi får et Europa uten grenser.

Det ville vært bedre om du protesterte mot EU med sine militære aksjoner mot flyktningsmuglere i Middelhavet, mot den økonomiske støtten til Libya, der flyktninger blir torturert, overfylt med varm olje, voldtatt og solgt. Aktivt protestert mot de utallige statsstøttede forbrytelsene i ditt navn. Vært med på å bekjempet dagens såkalte EU-asylkompromiss, som det parlamentariske demokratiet egentlig ikke ønsker, tror iallefall jeg. Du må protestere mot de planlagte interneringsleirene ved EUs ytre grenser, for med din hjelp vil de ikke bli etablert.

Jeg skal oppfylle min moralske plikt og tjene masse penger som menneskesmugler, selv om dette betyr at de kulturfremmede blir en majoritet i Europa om 1 eller 2 generasjoner.

Hvis det skulle bryte et en borgerkrig mellom Europas befolkning og de rasefremmede bryr jeg meg ikke noe om. Frem til da har jeg spart opp nok kapital til å flytte hvor som helst i verden hvor det er rolig og fredelig.

På godt norsk:
Jeg driter komplett i mine forfedres kulturarv, Europas befolkning og de kommende generasjonene!

Jeg vil aktivt bidra til raseblanding og utryddelsen av den germanske rasen!

Navnet til skribenten er kjent av nettredaksjonen.
P.S. FMI bidrar til ytringsfrihet og sensurer ikke ubehagelig meninger.

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 98 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015