header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

voldnesFormann gjennom mange år og kasserer i FMI, Bjørn Ove Voldnes døde 1. februar, 68 år gammel. Bjørn var en av stifterne i 1987, og har sittet i landsstyret nesten sammenhengende siden. Begravelse var tirsdag 8. februar fra Herøy kirke. Tilstede fra FMI var Jan Høeg, Ingmar Bigset, Bjørnar Røyset og vår trykkeri-kollega Stig Bergmann. Jan Høeg la på krans "med en siste hilsen fra gode venner".

Bjarne Dahl har skrevet minneord:

Når gode menn går bort heter det gjerne at ingen er uerstattelig. Vi sier det for å trøstenorske_flagg_2 oss selv, og hverandre. Ett er visst: Ingen kan erstatte Bjørn Voldnes.

Han var med fra starten. Den kunne tatt motet fra mange. En aktet mann i lokalsamfunnet, som god nabo, bedriftseier og –leder, arbeidsgiver, styremedlem og økonomiforvalter i Herøy Høgre fikk attest fra HM Dronningen som ”grums”, vi var personer hun ”ikke ville tatt i med ildtang”. Det var beskrivelsen hun tok seg rett til å gi de norskdomsmenn og –kvinner som var kommet sammen til stiftelsesmøte, og med ett mål for øye: Å bevare Norge for kommende generasjoner, og hindre fremmedstyre i fedrelandet. Dét var heller ikke Høyres målsetning, den gang like lite som nå: Bjørn Voldnes ble ekskludert av partiet, mot lokallagets ønsker, men det ble trumfet igjennom av sentralstyret, til evig skam for partiet.

Slik var toneangivende kretser mot oss fra starten av, men Bjørn mistet aldri motet. Slekten hans hadde vært knyttet til havet i slektsledd, selv var han seiler og trivdes best når det blåste friskt. Så sto han da også oppreist mot brottsjøene av skjellsord og sjikane, og mot voldelige angrep: En kjempe, fysisk, og med overbevisningens kraft som en god sak gir den som sloss for et fritt fedreland.

Bjørn organiserte Folkebevegelsen mot Innvandring til en landsdekkende fylking av fedrelandssinnede. FMI ble en livssak for ham, og krevde både tid, krefter og økonomiske offer, hele tiden i strid med motkrefter, som ut fra ulike motiver vil legge landet åpent for fark og fant. Bjørn mistet aldri motet, selv ikke da sykdommen rammet. Det er værhardt på kysten vår, det setter sitt preg på menneskene, og mer på Bjørn enn på de fleste.

Vi Folkebevegelsen mot Innvandring minnes Bjørn Voldnes med takk, og i ærbødighet.

Bjarne Dahl

Noen bilder fra landsmøtene på Beitostølen.

frokost_hytta_08
Over: Frokost i hytta på Beitostølen under landsmøtet i 2008.

utenfor_hytta_08
Over: Utenfor hytta søndag før avreise 2008.

middag_landsm_08
Over: Noen av middagsgjestene på lørdagskvelden i 2008.


landsstyret-anno-07
Over: Landsstyret fotografert i 2007.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 28 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015