header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Amund Garfors er FMIs kontaktmann i Nordland og Leder for Demokratene i samme fylke.

garforsUndertegnede blir av Dag O. Johansen fra Fauske tillagt et slags kollektivt ansvar for tragedien i Oslo og på Utøya. Og får samtidig kritikk for å ha vært taus i den siste tiden etter denne tragedien. I Nordlys den 11. august spyr han ut sin vrede over partiet Demokratene, Vidar Kleppe og undertegnede, som han gir det glatte lag. Han blander skit og kanel, og hentyder t.o.m. at vi har ansvar for noen ukjente galninger som kunne tenke seg å skyte noen regjeringsmedlemmer. Dersom Dag O. Johansen leste Avisa Nordland lørdag 6.august, da ville han ha oppdaget at undertegnede tok klar avstand fra Anders B. Breiviks avskyelige handlinger. Samme innlegg ble også sendt til avisa Nordlys og andre aviser i Nordland og Troms. Men som vanlig vil ikke disse redaktørene, som er styrt fra Oslo, trykke det. Slikt skjer så altfor ofte når de får avisinnlegg fra kritikere av islam og oss innvandringsmotstandere. Det er ikke alle som er like heldig som Dag O. Johansen som har fått klippekort i avisene, og får inn alt han skriver.

Også de som har meninger utenom flertallet er laget av kjøtt og blod og er mennesker med empati og følelser. Noe som kanskje ikke så mange måtte tro? Vi sliter akkurat like mye med å fatte og begripe hvorfor massemorderen Anders B. Breivik gjorde det han gjorde. Men det blir feil når noen prøver å finne en sammenheng mellom fri meningsytring og til de avskyelige handlinger vi fikk se i Oslo og på Utøya den 22. juli.

For skal man først trekke den slutning at Anders B. Breivik var påvirket av det innvandrings og islam-kritiske miljøet, til å utføre slike terrorhandlinger, ja da er jo nettopp avisene, TV, radio og våre politikere sin propaganda for det multikulturelle samfunnet, de som burde sitte i skammekroken og kanskje ta det største ansvaret? Men Dag O. Johansen og flere med hans politiske syn på det utopiske, og en verden som skal bli så bra så bra, bare alt snus opp ned - de skal nå ta oss innvandringsmotstandere og kritikere av islam og henge oss ut til spott og spe. Og der de setter på oss merkelappet og uttrykk som en kanskje burde vært spart for.

Nei, nå er det sannelig på tide at en henger bjella på katta! At en kommer fram til at det var vedkommende som UTFØRTE denne forferdelige handlingen som sitter med ansvaret for terroren og massakren, nemlig Anders B. Breivik - og IKKE folk som er negativ til at landet vårt sakte men sikkert går mot sin egen undergang, grunnet en muslimsk innvandring som er fullstendig ute av kontroll.

For meg ser det ut som Dag O. Johansen setter likhetstegn mellom oss som er kritisk til islam og muslimer, og en massemorder som Anders B. Breivik. Altså skal undertegnede være én av syndebukkene og herved stå fram og ta sitt ansvar for å ha provosert Anders B. Breivik til å utføre slike grufulle handlinger? Dette er jo absurd! Men kan noen fortelle meg hvor slike karer som Anders B. Breivik var FØR masseinnvandringen av muslimer tok til her i landet? Er det ingen som ser noen sammenheng her? Er det ikke da like naturlig at man kan stille multikultur-tilhengerne og dagens rødgrønne regjering, samt tidligere regjeringer, utgått fra de borgerlige, like ansvarlig for at de har provoser fram disse terrorhandlingene? Er vi da ikke til slutt skyldig alle sammen? Med andre ord; Skal vi fullstendig legge lokk på ytringsfriheten for alle? Og for ikke å bli forbundet med Anders B. Breivik sine avskyelige gjerninger? Hvor blir det da av åpenheten og demokratiet som Jens Stoltenberg snakker om, og som det skal bli så mye mer av?

Kanskje avdekker denne forferdelige hendelsen i Oslo og på Utøya at vi har en stor svakhet med hele vårt partipolitiske system, der den vanlige mann ikke kommer til ordet og hvor det meste er opplest og vedtatt på forhånd? Det er ingen tvil fra min side at dagens system ikke lenger virker! Anders B. Breiviks sine grusomme gjerninger kunne vært unngått dersom han tidligere i livet hadde fått kommet ut med sine meninger. Trolig hadde han fått sluppet ut noe frustrasjon dersom avisene trykket noe av hans 1500 sider fra dette manifestet. Men i dag er ikke bare lokket lagt godt på plass, men det er sveiset fast i tillegg!

Et system der mange føler seg mer som en klient av staten enn som et selvstendig individ, med egne meninger, og som en aldri får ut, det kan få sine fatale konsekvenser slik vi så den 22. juli 2011. Og der har kanskje jeg mine profetiske evner som Dag O. Johansen måtte mislike?

Etterlysning 120811

Sendt avisene i Nordland.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 348 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015