header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

I avisen 21. august gis VG høyreveteranen Jo Benkow et dobbeltsidig oppslag til å agitere for øket multikultur, stikk i strid med det norske folks interesser. Under tittelen “Norge skal være mangfoldig”. Helt synkront med Røde Jens økende påtrykk for stadig flere "nye nordmenn" av alle raser, religioner og kulturer, mot det norske folks vilje.

Noe nedlatende sier Benkow om norsk kultur, at den ikke oppsto i en fjellsprekk på Dovre. En nordmann ville aldri si sånt. Så prøver han seg med den fiffige tilsnikelsen “å minne om at det kristne verdigrunnlag er tuftet på jødedommen”. Hvilket er en grov løgn. Og at kristendom, jødedom og Islam har meget til felles. Skal vi la oss innbille at Abraham startet “tre store religioner” der tilhengerne kriger mot hverandre? At han spilte ut tre guder mot hverandre?

Det er underlig at Benkowitz med sin oppdragelse i jødedommen ikke vet bedre. Da er han uvitende. Men hvis han vet og likevel skriver som han gjør er han en bedrager. Abraham valgte seg hverken noen religion eller noen gud. Men Herren Gud valgte seg hebreeren Abraham. Og hans sønn og sønnesønn Isak og Jakob. Til stamfedre for Sitt utvalgte folk, Israelsstammene, den hvite rase. Guds demonstrasjonsfolk for alle andre folkeslag. Og Han gav Israelittene De 10 bud å leve etter og etablerte landlovnad og pakter med dem til evig tid. Ikke med jødene. Pakter som er virksomme i dag. Bibelen er boken om Israelsfolket. Den forbyr raseblanding og fremmede religioner. Det er vår kultur. De tre stamfedre var også Jesus forgjengere fordi gjennom Israel skulle Herren bringe oss Jesus, verdens frelser. Den Jesus jødene spytter på. Og Islam betrakter som én av profetene. Er dette felles verdigrunnlag? Det moderne Israelsfolket er de nordiske folkestammene i Europa, Skandinavia og Britiske øyer, og deres ætlinger som bygget USA, Canada, Sør-Afrika, Australia og New Zealand. Dette er ett stort folk som tjener Herren. Jødene er et lite folk som ikke tjener Herren. Israelsstammene i Europa holdt Sabbat, Lørdagshelg, før katolsk tid. Før Paven forbød og bannlyste den som en judaistisk skikk. Og vi sank inn i 400-årsnatten. Til dette Sitt bortkomne folk sendte Herren Israels Gud Reformasjonen og Boktrykkerkunsten. Ikke til Kirken eller jødene. For å befri oss fra Kirken og gi oss Bibelen tilbake, som Kirken hadde brent. Slik ble det moderne Israel Protestanter. At det moderne Israel i de vestlige, hvite demokratier er både naive og lettlurte og stadig lar seg narre av dem som vil oss til livs er i grunnen ganske betegnende. Jesus kaller jo oss Sine sauer. Derimot kaller Jesus jødene for Satans synagoge.

Etnisk krigføring 230811

Sendt 25.8 11 til:
“Alle” norske aviser. De norske politiske parti. Biskopene. Norske patrioter/nasjonalister.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1425 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015