header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Amund Garfors er leder for Demokratene i Nordland og FMIs kontaktmann i samme fylke.

garforsUndertegnede synes det er ganske forstemmende at Avisa Nordland (AN)  gir spalteplass til diverse mennesker som kun er ute for å spre sin ondskap og sine feige og usaklige påstander om meg, etter at jeg har kommet med en del tanker og betraktninger etter 22/7. Ei ukjent dame av meg, får lov den 17/8 - til å framsette ting om meg, som overhodet ikke har noe med mitt politiske syn og overbevisning å gjøre. AN burde holde seg litt for god til å ta inn og trykke slik svada og skittkasting! De burde vite at en tar ikke mannen, men at det er ballen som skal tas! At Demokratene nå er det eneste partiet i Norge som en kan stole på når det gjelder å bevare vårt land, det burde mange nå ha fått meg seg. Og jeg tror flere og flere vil få øynene opp og bli svært skeptiske til en muslimsk innvandring som i framtida vil totalt forandre dette landet. At mange er blitt negative til muslimer er også p.g.a. alle de terroraksjonene som har vært mot vestlige folk og land. Vi husker vel alle tilbake til Mohammed-tegningene – der de brente ned ambassader og brente og trampet både på det norske og det danske flagget. De truet på livet han som sto bak tegningene, samt de avisene som trykket dette. Bl.a. redaktør Selbekk, som fikk over femti drapstrusler mot seg og sin familie.

Ikke minst kan vi lese bøker av en rekke forfattere som har gitt ut bøker der de advarer mot hva Europa har i vente. Ikke minst slike som Ayaan Hirsti Ali, Hege Storhaug, Hanne Nabintu Herland, Halgrim Berg og den norsksomaliske forfatter Amal Aden, som beskriver hvordan islamister arbeider målrettet mot et parallelt muslimsk samfunn i Norge, og en gradvis islamisering av hele Europa. Ja selv i småbyer som Narvik, Tromsø og Bodø er nå burka blitt et hverdagslig syn, for ikke å snakke om alle de som må ta på seg hijab. Er dette integrering? Altså når småjenter helt ned i 6-års alder må vanke rundt i dette utstyret? I tillegg har vi tvangsgifting og kjønnslemlesting og andre forhold som vi i Norge faktisk IKKE hadde her før denne ukontrollerte innvandringen tok til. Og frem til i dag har vi glatt lukket øynene for at det i Norge i dag er minst tre ganger så mange muslimer som samer. Og samene har nå fått sitt eget ”Sameting”, med ganske utstrakt myndighetsområde. Ja, dette Sametinget krever nå mer myndighet og større landarealer i Norge. Slik at de sjøl kan bestemme egen framtid. Landarealer som faktisk består av hele Finmark, Troms og størstedelen av Nordland hører til krava. Samt områder i Nord-Trøndelag!

Men hva om Norges mer enn 100.000 muslimer i framtida krever et Islamsk Ting, på lik linje med Sametinget? Hvilke landområder og hvilken besluttende myndighet vil de så gjøre krav på? Hvordan vil da etniske nordmenn reagere? Nei ikke glem at vi fortsatt sliter med en Mullah Krekar og likesinnede. Og med gru og angst husker vi vel de 3.000 muslimene som sto på Universitetsplassen i Oslo og truet oss? Mens kun bare 8 mann av denne gjengen tok avstand fra lederen som virket ganske syk og med et hat i blikket. Ja, det er slike ting og handlinger folk reagerer på og blir skremt av! Hvorfor mistenkte de fleste nordmenn at det var Al Qaida som sto bak bombeeksplosjonen i Oslo den 22. juli? Ja, selv mange muslimer i dette landet tenkte i de samme banene den dagen!

Denne dama som får lov til å komme med sine ufine superlativer overfor undertegnede, hun burde kanskje vite at vi her i Norge har vært ganske heldig som har fått lov til å leve i en rolig del av verden, og i et ordentlig og flott land. Vi har vært forskånet, og har faktisk ikke hatt mange motsetninger i det norske samfunn. Men den tid ser nå ut til å være forbi. Nå derimot, da står nordmenn mot nordmenn i svært viktige saker for landets framtid og det norske folk. Dessverre føler flere og flere i dag at de ikke blir lyttet til av våre politikere som ser en annen vei. Folk tør ikke si sine hjertens meninger lenger, men mange sier bare hva de tenker når de er under fire øyner eller heime hos seg sjøl. Jeg tror virkelig at vi her i landet behøver en skikkelig politisk diskusjon, og hvor alle kan komme med sine synspunkt, uten at de skal risikere å bli skjelt ut i landets aviser. Og var det dette Jens Stoltenberg sa vi skulle få mer av?

En kan i alle fall ikke la visse mennesker legge premissene for hva man skal si eller mene om det absolutt viktigste politiske spørsmål som dette landet står overfor! Og jeg håper det blir lenge til Avisa Nordland lar seg friste til å ta inn et slike usaklig innlegg med personangrep fra mennesker jeg ikke har noe utestående med. Synsing og lettvint personhets overfor en politiker har ingenting i ei avis å gjøre! Muslimenes inntogsmarsj er nå blitt en realitet! Og det burde skremme langt flere enn noen få etniske nordmenn, bl.a. undertegnede. Eller går vi rundt og tror på denne løgna om det ”fargerike fellesskap” og den ”berikelsen” som er blitt et slikt moteord? Hvor er debatten, spørsmålene og de demokratiske konfrontasjoner?

Personhets 180811

Sendt avisene i Nordland.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 700 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015