header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsI kjølvannet etter terroren i Oslo og massemordene på Utøya, så må det nok dessverre konkluderes med at det er gjort mange og til dels noen ufine koblinger mellom årsaksforhold og en del sammenhenger fra medias side. Det gikk ikke lang tid før det straks ble utpekt syndebukker som kunne ha inspirert til 22/7. Men å ta inn over seg, og se på angrepet av regjeringsbygget med bakgrunn i den svært uønskede utviklingen som Oslo og andre europeiske hovedsteder har blitt vedfart på svært kort tid, historisk sett, det skulle verken snakkes eller skrives om. I så måte gav medias umiddelbare refleks seg straks utslag i renvasking av EGET ansvar for utviklingen som har funnet sted. Og som har gått fra vondt til verre. Ja, kanskje er det grunn til å minne om at mens våre kirker nesten ramler ned, grunnet mangel på vedlikehold, så spretter det opp moskeer, betalt av våre skattepenger fra landsende til landsende. Og som et lite paradoks, så kan jeg nevne at bare i Frankrike, i løpet av i år, bygges det ikke mindre enn 150 moskeer – noe som ikke engang er nok til å dekke behovet.

Og hvorfor nevner jeg dette i denne sammenhengen? Jo, nettopp fordi det var denne utviklingen som massemorderen Anders B. Breivik så med uro på. Men fortsatt er det vel neppe mange innafor media som ser problemet? For hva er problemet da? Jo, at hele Europa forandrer seg i rekordfart! Eller kanskje var det verre at noen som ”Fjordmann” og andre som ham, blogget og blogger om dette? Mens det største problemet, og som ikke skal snakkes om, det er at vi har politikere som Jonas Gahr Støre & Co, som fremmer denne utviklingen på bekostning av de opprinnelige innbyggerne i sitt eget land. Der vi motstandere av galskapen, bare prøver å rope et varsku og snu ei livsfarlig utvikling!

La det være klinkende klart, for svaret gir seg selv, for den som vil ta dette inn over seg. Men det gjenstår å se om våre naive, uansvarlige myndigheter noen gang vil våkne? Tallenes tale er klare, og det er nå opp til myndighetene om de vil endre kursen eller ligge på den samme kollisjonskursen til det igjen smeller? For den fremtidige framskrivningen er vel en annen sak? Det som derimot er sikkert, det er at flere og flere ser med stor uro på utviklingen. Ei utvikling som ser ut til å være villet – og som på lengre sikt vil svekke landets stabilitet og ikke minst bærekraften i våre samfunn.

For hva var ikke det siste de kom med? Jo, denne rødgrønne regjeringen vil sidestille islam med kristendommen! Tenk det, regjeringens høringsnotat av 1ste februar 2011, der det framsettes forslag om å endre Grunnlovens helt vesentlige prinsipp. Ja, som vil føre til at kongerike Norge, slik Eidsvollsmennene utformet det, opphører å eksistere! Dette høringsnotatet foreslår dramatiske endringer for Norges befolkning. Og enda er det de som undrer seg over hvorfor et monster som Anders Behring Breivik kommer på arenaen?

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1156 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015