header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlDe fremmede provoserer ustoppelig, og norske myndigheter legger seg flate, som en refleksbevegelse, som Pavlovs bikkjer. Det foreløpig siste utspillet kommer fra en voldtektsforbryter, én av Vårherre vite hvor mange vi har importert, som krever å få en arabiskkyndig forsvarer! Frekkheten er grenseløs, men feigheten hos domstolsadministrasjonen er verre: Rettergangen er blitt utsatt, foreløpig med ett år, om arabiskstudiene krever lengre tid, blir oppgjøret sikkert utsatt ytterligere, etter forbryterens forgodtbefinnende. Kanskje så lenge at svinepelsen krever og får en shariadomstol, rettergang etter muslimsk lovgivning? For språkkunnskaper er vel ikke nok, advokatene må sikkert også være vel bevandret i muslimsk lovgivning, og i den legges det neppe særlig vekt på voldtekt av vantro kvinner. I flere land som er kommet lengre mot undergangen enn Norge reises kravet om shariadomstoler med jevne mellomrom og økende styrke.

Nå er her gudbedre muslimer som studerer jus i Norge, hvor mange som så langt har fått advokatbevilling vet jeg ikke, men jeg har møtt én i tingretten, Abid Raja, som for øvrig er opphøyd til norsk embetsmann, trøste og bære. Norsk rettspleie stiller forsvarsadvokater for innvandrede volds-, narkotika- og assorterte andre forbrytelser, og et utall tolker, et forhold som forsinker og fordyrer rettsprosessen til minst det dobbelte, og i tillegg innebærer en skjerpet trussel mot rettssikkerheten, ettersom tolkene utsettes for trusler og utpressing, og dommer og jury oftest ikke har mulighet til å kontrollere oversettingen. Men så langt har heldigvis verken mongoler eller kinesere forlangt å få forsvarere på sine morsmål. Så er det da også den innvandrergruppen som har arabisk språk og muslimsk tro som felles ståsted som står for det meste av den groveste kriminaliteten i Norge.

Rettsstatens lemfeldighet overfor innvandrede kriminelle er en skandale. Uvilkårlig tenker jeg på et fyndord fra Lord Vansittart, som mot slutten av krigen uttalte på vegne av den britiske regjeringen at oppgjøret med nazistene bare burde være et spørsmål om avstanden til nærmeste tre, samt lengden på repet.

Ny provokasjon 111211

Sendt 18.12.11 til:
«Alle» norske aviser. De norske politiske parti. Norske patrioter/nasjonalister.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1053 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015