header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsJeg ser i FREMOVER at nå har også lille Narvik fått store problemer med narkotika.  Bare for noen dager siden var jeg i Oslo, og synet som møtte meg der, det fikk det til å gå kaldt nedover ryggen min. Der raver de rundt, disse stakkars utslåtte ofrene for en totalt feilslått narkotikapolitikk, der salget går strykene, midt på dagen, og der politiet er fraværende. Der som her, er det afrikanske asylsøkere og en del andre nasjonaliteter som har spesialisert seg på dette salget. Og de mangler ikke noe som helst. Cannabis, hasj, amfetamin og kokain kan skaffes på et øyeblikk. Her var tilbudet stort, bare pengene var klare. Disse selgerne burde for lengst vært tatt hånd om. Men i et land der det meste er ute av kontroll, og der vi mangler politikere og myndigheter med baller, der blir det bare slik!

Og nå ser jeg at det går mot de samme tilstandene her i Narvik. En får bare takke og bukke så lenge en har politifolk som Jostein Kroken og hans kolleger, og som tar dette problemet meget alvorlig.  Der de setter inn alle sine resurser for å ta disse dødens agenter, som driver denne avskyelige trafikken. Når vi vet at minst 250 norske ungdommer dør av overdoser hvert eneste år, da bør det ikke stå på mangel av resurser når det gjelder å holde politiets trykk på plass overfor dette onde. Jeg forstår meget godt av politiet ser med stor bekymring på dagens narkotikatrend her i byen.  For det blir stadig flere som blir avhengige av disse stoffene år for år. Og mengdene som smugles inn, og til slutt havner her i Narvik, de blir bare større og større!

Det skremmende er at de som blir avhengige og rekrutteres til dette dødens forværelse, de blir bare yngre og yngre. Ja skillelinjene mellom de som tar avstand, og de som bruker denne giften blir bare mindre og mindre. Det skal jo være trendy og inn å bruke disse stoffene, både ute på byen og hjemme i det private, der det røykes og sniffes i store mengder. Og samtidig brukes alkohol og tobakk, slik at skille mellom lovlig og ulovlige stoffer viskes mer og mer bort. Og da, ja da, er en virkelig ute på en meget farlig ferd!

Alle vet vi at det er ganske alminnelig kjent at utenlandske kriminelle har funnet sin frihavn og sitt paradis her i Norge. Hele tiden ser de bare velstand hvor de snur seg – og om ikke penger og verdigjenstander kan plukkes ned fra trærne, så kan de likevel relativt risikofritt plukke fritt fra forretninger, hus og hjem. I tillegg kan de selge narkotika på et hvert gatehjørne, uten de store bekymringer for at politiet blander seg inn i dette. Og når vinteren kommer og kulda setter inn, da kan de søke seg inn på kafeer i de forskjellige kjøpesentrer som har kommet til enhver by. Der er det godt og varmt, og der kan salget gå nokså smertefritt.

Og for å være sikker på at disse menneskene blir værende her i landet som de ”beriker”, som det så fint heter, så blir mange av dem fortløpende utstyrt med norske statsborgerskap, som en liten premie liksom.  Ja, vi har virkelig rotet det godt til. Det er heller på tide at politiet får større resurser slik at de kan arrestere disse langerne, og få dem ut av landet. Og de må idømmes langt større straffer enn i dag! Ja, i dette arbeidet må politiet få anledning til å bruke provokasjoner, dvs., gi seg ut for å være kjøpere, og dermed framprovosere ulovlig salg!
Vi har nå på hundrevis av nyutdannende unge flotte politifolk av begge kjønn. Disse kunne være gull verdt i arbeidet mot narkotikaforbrytelsene. Sett dem i arbeid straks! For sannheten og en god del av forklaringen bak narkotikaproblemene, de henger nemlig sammen med denne globaliseringen og multikulturen. Der vi slipper inn horder med fremmedkulturelle som ser på oss naive og dumme! Der de kan utnytte oss på alle måter. Og der demokratiet undergraves fra år til år, fordi folket, familier og venner splittes i synet på denne galskapen, og gjør sitt til at vi mister hele kontrollen – og der det til syvende og sist,  ingen lenger bryr seg om sin neste.

For sannheten er vel den, at det meste av lov, orden og kontroll med samfunnet, samt vårt skjøre demokrati, det forsvant og døde på mange måter da Gro Harlem Brundtland lurte oss nordmenn trill rundt, og underskrev EØS-avtalen i 1994. Ja, kanskje også lenge før den tiden? Og deretter kom den ulykkelige Schengen-avtalen, som la landet vårt åpent for rov og ran. Og nå ser vi resultatet! Derfor har jeg ingen betenkeligheter med å legge hele skylden for dagens narkotikaproblemer både her i Narvik og resten av landet, på disse maktpolitikerne som har ofret en hel generasjon av ungdommer på de pengekjære, multikulturen og på globallistenes alter!

Hvem har skylden 111211

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 270 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015