header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlEn professor ved Universitetet i Bergen har brukt sin kostbare arbeidstid til å vurdere innvandreres kvalifikasjoner. Ikke overraskende, på bakgrunn av holdningene innen akademia, har hun funnet ut at innvandrerne er overkvalifiserte for de jobbene vårt underutviklede land kan by dem, og at arbeidsgiverne føler seg usikre i møtet med så stor kompetanse. De velger å skygge unna, og går derfor glipp av umåtelige mengder potensiell ekspansjon når de foretrekker å ansette sine egne lett sidrumpede landsmenn.

Så kan en skeptiker spørre hvorfor alle disse kloke hodene ikke har kunnet gjøre mer ut av sine hjemland, men må trekke til Norge for å få utløsning for sin skapertrang, og hvorfor nordmenn tross sine mangler har skapt et næringsliv som blant annet finansierer forskermiljøer som stadig finner nye uvesentlige arbeidsoppgaver, som hin professor i Bergen. De overkvalifiserte burde sannelig tatt fatt i utviklingen av sine egne land, selv om det måtte innebære at vi nordmenn fikk greie oss selv.

I Tyskland har de en annen utfordring. Nå har landet i århundrer ligget i teten med tekniske nyvinninger og ditto høyverdige produkter, “Made in Germany” har vært en anerkjent garanti for kvalitet verden rundt, og studenter fra nær og fjern har strømmet til tyske tekniske høyskoler for å få innsikt i tysk teknologi. Men nå har politikere med tidligere forsvarsminister Peter Struck, SPD – det tyske arbeiderpartiet i spissen forlangt at nettopp tysk industri må hente inn ingeniører og beslektet fagpersonell fra u-landene. Tyske bedrifter trenger angivelig slike ressurspersoner for å opprettholde sitt anerkjente gode renommé. Fremfor alt må de sørge for at landet beholder de utenlandske studentene som tyske skattebetalere har gitt adgang til tysk utdannelse og know-how.

Nå overrasker det nok en del at nettopp tysk industri mangler ingeniører, det er vel å sammenligne med kullmangel i Newcastle, men om så er tilfelle, er det riktig å lokke slike ressurspersoner fra u-landene til Tyskland, eller for den saks skyld til Norge? Det er vel større behov for dem i eget land, i alle fall må det være stikk i strid med rasjonell utviklingspolitikk. Send de angivelig overkvalifiserte hjem, og stans rekrutteringen av enere fra u-landene.

Kvalifikasjoner 121211

Sendt 23.12.11 til:
«Alle» norske aviser.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 995 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015