header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Folkebevegelsen Mot Innvandring ønsker lesere, medlemmer og sympatisører en riktig God Jul!

julI denne sammenheng republiserer vi "Formannen har ordet" fra Norge Er Vårt nummer 2 - 2011:

FMIs 24. landsmøte ble avviklet på Bergo Hotell, Beitostølen 3. september. Det var et godt landsmøte som også i år var fritt for statsunderstøttet ramp - Stoltenbergs stormtropper. Antallet utsendinger var flere enn på lenge, med bl.a. Poul Vinther Jensen fra Den Danske Forening og Åse Clausen Bjerg fra Den Europæiske Kvindeunion. Besøk av våre nordiske venner knytter bånd på tvers av landegrensene og maner til samarbeid for felles sak: Motstand mot politisk bevisst vanstyre og et norsk/nordisk-fiendtlig massemedia som har som hovedoppgave å sensurere all verbal motstand mot avhending av fedrelandet.

Det hadde vært ønskelig at den “yngre garde” hadde vært sterkere representert. Men likevel, de som møtte fikk utvekslet meninger og delt erfaringer. Alt i alt en vellykket helg. Maten og drikken på Bergo er upåklagelig - som alltid, og med en service-innstilling fra betjeningen som man kan lete lenge etter.

Det politiske klima etter 22/7
I etterkant av terroranslaget 22. juli har det nasjonale miljø i landet vært under hardt press. Vi som arbeider for å stoppe masseinnvandringen blir gjort til syndebukker for det som skjedde i Oslo og på Utøya og det arbeides høyst sannsynlig intensivt bak kulissene hos Politiets sikkerhetstjeneste for å avdekke mulige framtidige terrorister.

Det har også i media i etterkant av terrorhandlingene vært fokusert på den vold som visstnok den såkalte ekstreme høyreside skal ha begått opp gjennom historien. De som har en brukbar hukommelse og behersker lesekunsten, samt er utstyrt med et snev av rettferdighetssans, vet at den politiske volden har kommet og kommer fra den ekstreme venstreside, noe som massemedia - venstre dominert sådan - forvrenger og forfalsker.

I denne sammenheng er det viktig å påpeke at volden fra venstresiden skjer med velsignelse fra myndighetene: Politiet og påtalemyndighet har ved mange anledninger godkjent voldelig opptreden fra våre politiske motstanderes side, som for eksempel de venstre-ekstreme gjengene; Blitz, Sos Rasisme, Antirasistisk Senter, Sosialistisk Ungdom, Internasjonale Sosialister, Auf  o.a. sine angrep på sakesløse FMI-medlemmer ved utallige anledninger. Oppfordringer til voldsbruk (kjeppjaging) av FMI-medlemmer var også i sin tid framsatt gjennom annonser i Oslo-pressen. FMIs anmeldelse av dette ble avvist av Riksadvokaten selv - politiets overordnede - den gang, Georg Fredrik Rieber Mohn.

En professor ved Politihøgskolen - og selvsagt lønnet av skattebetalerne - Tore Bjørgo, har opp gjennom tiden harselert med FMI og andre nasjonalister og påpekt “hvor voldelige” innvandringsmotstanderne er, vel vitende om at hans egen Politihøgskole har utdannet og vil i framtiden utdanne personell som etter ordre fra myndighetene vil påse at vold som ytringsform fra venstresiden vil bestå.

Ett er sikkert: FMI skal ha verdens beste samvittighet for det politiske arbeid som har vært nedlagt siden 1987. Kampen bør heller intensiveres ytterligere, og trusler og feilaktige påstander mot oss nasjonalister som eventuelt måtte komme, må vi ignorere og avfeie med rak rygg.

Som en dansk skribent uttalte: “Det er Stoltenberg som har skapt Breivik.”

Bjørnar Røyset
Formann


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 3623 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015