header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahl“JA TIL EU” med tospannet Stoltenberg-Støre prøver desperat å trekke et motstrebende, i det minste tvilrådig folk inn i det europeiske konkursboet. De forsøker, vel mot bedre vitende, å få nordmenn til å tro at lykken ligger i fellesskapet, til tross for at de land som så langt har deltatt i dag står på avgrunnens rand. De hovedansvarlige krever nå å få overta medlemslandenes gull og valutareserver, og vårt oljefond ville bidratt til å la disse pavene få fortsette sin dans rundt gullkalven

Dersom vi fortsatt takker nei, vil vi angivelig bli møtt med økonomiske straffetiltak. Men hva slags naboer, hva slags partnere i økonomisk samleie vil innlede handelskrig mot Norge fordi vi vil styre vår egen skute? Dessuten, vi  kjøper mer fra EU-land enn vi selger dit, i tillegg bidrar vi med milliarder i subsidier for å holde sirkuset gående. Gass og olje være nevnt – om EU-landene kan få dekket behovet fra Russland, Nord-Afrika og Midtøsten vil de nok oppleve drøye prisøkninger når en stor aktør som Norge skvises ut.

Så har vi
Innvandringspolitikken.

EU-landenes ledere går med åpne øyne mot undergangen, og presser og truer oss, som sannelig har gått mer enn langt nok med denne galskapen. Europeiske ledere har inngått avtaler som på kort sikt vil forandre kontinentet til Eurabia, og vi har for lengst fått oppleve hva det innebærer. Om de vil ødelegge egne land er det deres sak, men de får ikke bruke Norge til sine demografiske eksperimenter.

euETAs brutalisering av politikken
Vi må tvert om rive oss løs fra de band byråkratene i Brüssel har fått legge på oss. Kontrollorganet ETA ledes tydeligvis av forrykte mennesker, som lar det hagle med astronomiske bøter for å demonstrere sin makt og myndighet: en halv milliard på SAS på grunn av flyfrakten, nå senest 145 millioner fra Colorline med henvisning til båttrafikken til Strömstad. Jeg har før nevnt som et kuriosum at organet krever å få bestemme over forvaltningen av nedlagte norske militærforlegninger, appetitten og maktbrynden kjenner ingen grenser.

Hvordan kunne det gå så aldeles på potta for et kontinent med så mange ressurser? Kortversjonen heter Brüssel underlagt Strasbourg, der karakterer som hentet ut av “The Muppet Show” leker politikk og butikk langt over evne, i en regi av en portugiser med et oppsyn som bringer tanken hen på et kvinnelig kjønnsorgan. De har kjørt EU-toget av skinnene, bare lokomotivet har fortsatt dampen oppe, men blåser iltert ut når det trekker de andre vognene over stokk og stein. La ikke de to foran nevnte parhestene hekte oss på toget.

England står imot – igjen!
Engelskmennene har pånytt valgt å stå alene. Det har de gjort før. La oss tro at det er normannerblodet, som kom til England med hertug Vilhelm og hans hær av utvandrede sunnmøringer, og blandet  seg med ætlingene etter vikinger og landnåmsmenn i gamle Danelagen som har gitt verden et så selvstendig og frihetselskende folk, alltid beredt til å slåss for egen og andres frihet og mot fremmedstyre.

Her er en sann historie fra prøysserkongen Fredrik den stores velmaktsdager. Han hadde innbudt den engelske hærsjefen til Potsdam, og latt sine berømte håndplukkede gardister demonstrere sitt handverk. Etter forestillingen spurte majesteten om “His Lordship” trodde at en styrke med samme antall engelskmenn ville kunne hevde seg mot hans grenaderer. “Deres majestet, jeg tør ikke hevde noe sånt,” svarte gjesten, “men jeg VET at halvparten så mange ville brent etter å få prøve.”

La oss håpe for Englands, vår egen og også Rest-Europas skyld at statsminister Cameron svarer noe lignende når presset fra Brüssel øker. Våre ledere har ikke slik ryggrad, folkemeningen må stive dem opp.  Det er en oppgave for oss alle.

EU igjen 191211

Sendt 28.12.11 til:
«Alle» norske aviser. De norske politiske parti. Norske patrioter/nasjonalister.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1343 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015