header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter og ulv

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

logo frpFjernkulturell inntrengning av folk fra andre verdenshjørner som ikke er fornøyd med tilværelsen, vil alltid forbli et politisk spørsmål i Norge så lenge de herskende samfunnseliter skaper et inntrykk av at inntrengerne kan slå seg ned i Norge.

Nå har statsminister Erna Solberg ordlagt seg på en måte som heller i retning av at Norge skal ta sin del av de mengder av afrikanere som har trengt seg inn i Europa. Hun har uttalt seg positivt til fordel for å slutte seg til det EU-opplegget som ble vedtatt for noen dager siden om å spre innbryterne på alle EU-land og EØS-leilendingene.

Her bør Regjeringen og særlig dens sjef ta en bolle og tenke over konsekvensene. Erna Solbergs forbilde, den nedadgående sol i Berlin, risikerer nå at hennes regjering går i oppløsning. Die Fürerin Angela Merkel er kommet til en slags forståelse med sitt bayerske søsterparti, men blir utfallet slik som de i München tolker overenskomsten, vil hennes andre partner, Sosialdemokratene si takk for seg og forlate regjeringen.

Det bør Fremskrittspartiet også gjøre hvis Erna Solberg gjør alvor av sitt forehavende. Fremskrittspartiet er så grundig ydmyket av Høyre og Venstre at partiet ikke har mer å gå på. Da gjør Frp seg til en medløper for islamisering av fedrelandet. Situasjonen vil bli kritisk for et parti som i alle år har bekjempet islamiseringen.

Norge har ingen plikt, verken rettslig eller moralsk til å gi husrom for eventyrere som har krysset Middelhavet og brutt seg inn i Hellas, Italia og Spania. EU-opplegget forutsetter frivillighet. Verken EU-land som Polen, Tsjekkia eller Ungarn vil ta imot flere migranter. Norge har plikt på seg til å vurdere asyl for folk som er i en situasjon hvor de risikerer liv og helse, men det gjør de jo ikke når de allerede er i Europa. Her er det ingen som truer dem på livet. Derfor bortfaller deres asylrett i Norge. De er allerede trygge.

Det er nokså spesielt at Spania under sitt venstresidestyre har tatt imot migranter fra islamske land. Dagens makthavere i Madrid må ha glemt at det tok spanierne over 700 år å bli kvitt muhammedanerne forrige gang. Det var først i 1492 at spanierne fikk jaget hjem de som i sju hundreår holdt hele Den iberiske halvøy i islamsk jerngrep.

Selv venstrevridde norske medier bruker nå uttrykket migranter på dem som kjøper seg plass på transportrutene frem til og over Middelhavet. De tilfredsstiller ikke krav til å kalles flyktninger. Det er ønsket om bedre materielle livsvilkår som driver dem.

Direktør Frode Forfang i Utlendingsdirektoratet påpekte akkurat dette i en artikkel i Aftenposten torsdag. UDI-direktøren fremholdt at mange som kjøper seg transport til Europa vet at de ikke fyller kravene til asyl. Det er utsiktene til å bli en del av landenes svarte økonomi som er drivkraften. Jo flere migranter, desto flere bidragsytere til videre utvikling av kriminalitet – også i Norge. Det dreier seg om mennesker som i hjemlandet ikke lider større overlast enn at de har råd til å kjøpe seg inn i fremmede land.

Hvis ikke Fremskrittspartiet setter foten ned for Erna Solbergs lengsler, men lar seg lure har innvandringskritiske partier ikke lenger noe politisk redskap. Da bør det tenkes på å starte et parti som setter Norge, nordmenn og norske verdier i forgrunnen. Da vil det være behov for å stifte et parti med for eksempel navnet Norgesdemokratene. Det vil være et nasjonalt alternativ til elitestyrte partier med svak fedrelandskjærlighet.

Det bør Siv Jensen tanke over, Erna Solberg også.

Ragnar Larsen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019


Klistremerker i Bergen
Torsdag 7. februar 2019


Koordinert flygeblad-aksjon i Vårt Norge
Mandag 4. februar 2019


Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 127 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015