header

Spørsmål:

"Hei. Vurdere å bli medlem, men lurer på hvordan FMI stiller seg i forhold til staten Israel?"

Ola Nordmann

Svar:

"Hei og takk for henvendelsen.

FMI som organisasjon forholder seg kun til sine vedtekter. Men da vi ikke har noen ansatte, er vi avhengig av frittstående skribenter som av og til gir uttrykk for meninger utenfor området masseinnvandring. Det har du sikkert oppdaget om du har lest “Norge er vårt” eller “FMIs Nettavis”. Vår policy har alltid vært slik da vi ønsker å sette ytringsfriheten høyt.

En ting er sikkert; Midtøsten-konflikten skaper splid i motstandsmiljøet her i Norge og Vest-Europa forøvrig. Vi har opp gjennom tiden publisert mange pro-Israelske artikler i medlemsbladet og på nettsiden. Også fra skribenter som har det motsatte syn. Kritikk får vi fra begge hold.

Da FMI er en organisasjon som krever ytringsfrihet mener jeg det er riktig å slippe til begge parter. Det bør være enten/eller. Men viser det seg at det skulle ta helt av med innsendte artikler som omhandler konflikten i Midtøsten, vil ikke slike innlegg bli prioritert.

FMI har som kjent vedtektsfestet alle folks rett til eget land (jfr. vedtektene 1.1), men å gå så langt at vi velger siden i nevnte konflikt, så gjør ikke FMI det.

Det er også viktig å påpeke at FMI er en organisasjon som arbeider generelt mot masseinnvandringen. Men med spesielt vekt på motstand mot den fremmedkulturelle masseinnvandring."

Mvh

FMI
Bjørnar Røyset
Formann


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

FMI ©2006-2015