header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

who klima

Tedros Adhanom Ghebreyesus er generalsekretær i WHO. Blir han snart også ansvarlig for en innbilt klimakrise?

Før vi må følge ordre fra denne korrupte Gates-valgte marionetten hva gjelder vår sunnhet og helse kan nok noe helt uventet passere.

Appellen har stått i 200 PK-medisinske tidsskrifter. Ifølge den kriminelle generalsekretæren bør Verdens helseorganisasjon (WHO) behandle «klimakrisen» som en global helsenødsituasjon. Da ville han også hatt ansvar for bolig og samferdsel – fordi begge deler er relatert til klima, og klima er relatert til helse.

Den tyske investigative næringslivsjournalisten Norbert Häring mistenker at ingen ringere enn WHO selv står bak brevet:

«WHO legger allerede press på sine allierte for å erklære ‘klimakrisen’ som en global helserelatert nødsituasjon.»

Teksten, publisert i utallige politisk korrekte fagtidsskrifter, advarer mot klimaendringer og tap av biologisk mangfold. Begge påvirker også helsen. Forfatterne mener det er en «farlig feil» å svare på klimakrisen og naturkrisen som om de var separate utfordringer. De ber verdens helseorganisasjon, WHO om å erklære denne udelelige krisen som en global helsekrise. «Det er på tide å behandle klima- og naturkrisen som en udelelig helserelatert nødsituasjon», heter det i teksten.

WHO agiterer og presser på «via allierte»
Bakgrunnen er følgende: Planene om en WHO-pandemiavtale og strengere internasjonale helseforskrifter kan allerede bringe WHOs generaldirektør «en betydelig maktøkning uten demokratiske flertallsvedtak», som Häring skriver. WHO ville ikke lenger bare være ansvarlig for «risikoer for folkehelsen», men også for «alle risikoer som WHO tror kan ha innvirkning på folkehelsen».

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Vi har tidligere dokumentert hvilke farer en delegering av makt fra nasjonalstatene til det ikke statlige WHO innebærer i denne artikkelen:

https://fmi.no/2735-who-og-deres-stottespillere-er-snart-i-mal-verdens-helsediktaturet-er-na-innenfor-rekkevidde-200823.html

Det er motstand mot dette forslaget. En revisjonskomité i WHOs medlemsland har uttalt seg mot det. Men «WHO ønsker åpenbart ikke å akseptere dette og fortsetter å agitere – via allierte – for å bli ansvarlig for klima- og miljøvern», skriver Norbert Häring.

Får WHO snart ansvaret for bolig og transport – for alt er knyttet til klimaet?
De som står bak oppfordringen har nære bånd til WHO selv. Kontaktpersonen er Chris Zielinski fra UK Health Alliance on Climate Change. Verdens helseorganisasjon er den første som er oppført under investor og prosjektpartnere. Blant annet arrangerte Helsealliansen og WHO i fellesskap den globale konferansen om helse og klimaendringer på sidelinjen av klimatoppmøtet i 2021.

Kjøp tidligere utgaver av Norge Er Vårt. Enkeltnummer kr 65,–. To nummer (årlige) kr 120,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Häring advarer om planene: Ifølge dem vil «WHO være ansvarlig for boliger, transport, landbruk og industri, fordi disse er viktige for klimaendringer og dermed global helse».

Konklusjon: En organisasjon hvis ledelse ikke ble valgt av noen streber etter enda mer makt. Imidlertid er den selv stort sett kontrollert av sine frivillige givere. Transparens er noe helt annet!

Nettredaksjonen

Avslutningsvis henviser vi også til denne artikkelen om WHO som er 80 % finansiert av private, hvorav Melinda og Bill Gates Foundation er den største bidragsyteren:

https://fmi.no/2766-norge-avgir-na-den-siste-rest-av-suverenitet-til-who-pa-veien-mot-det-totale-diktatur-er-allerede-beslutninger-fattet-og-snart-skal-ordre-folges-fra-en-privatfinansiert-organisasjon-141023.html

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 58 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015